پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

شیخ نعیم قاسم:

طرحهای آمریکایی-صهیونیستی در سوریه ناکام مانده است

طرحهای آمریکایی-صهیونیستی در سوریه ناکام مانده است

معاون دبیر کل حزب الله لبنان ضمن درخواست از جریان چهارده مارس لبنان برای روی آوردن به گفتگوهای سازنده، بر شکست طرحهای واشنگتن و تل آویو در سوریه تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه الیوم السابع، شیخ نعیم قاسم گفت: افق های حوادث منطقه واضح تر شده است و امکان اجرای طرحهای آمریکا و اسرائیل از دریچه سوریه وجود ندارد و مخالفان سوری دچار حالت سرخوردگی شده اند و جبهه گروههای مسلح به علت درگیری های داخلی دچار فروپاشی شده است.

معاون دبیر کل حزب الله لبنان اعلام کرد: آمریکا و کشورهای غربی پس از اینکه نتوانستند مخالفان را به صورت یکپارچه وارد مذاکرات ژنو کنند دچار آشفتگی شدند.

وی افزود: منطقه در بحران به سر می برد و هنوز به شکل نهایی نمی توان حوادث آن را پیش بینی کرد.

نعیم قاسم گفت : گره زدن حوادث و تحولات منطقه با سرنوشت لبنان بی فایده است و لبنان بدون اینکه دستاوردی داشته باشد متضرر می شود و موسسات آن مشابه آنچه هم اکنون وجود دارد(تعطیلی پارلمان و تشکیل نشدن کابینه) تعطیل می شوند.

وی از جریان چهارده مارس خواست که به گفتگوهای سازنده برای دستیابی به نتیجه روی آورند و از لحن انتقادات بکاهند.

کد خبر 2172674

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha