۱۹ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۳۳

احسانی:

نیمی از واحدهای تولیدی مازندران مشکل نقدینگی دارند

نیمی از واحدهای تولیدی مازندران مشکل نقدینگی دارند

ساری - خبرگزاری مهر: سرپرست معاونت عمرانی و برنامه ریزی استانداری مازندران گفت: نیمی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان با مشكل نقدینگی و سرمایه در گردش مواجه هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، علی احسانی صبح یکشنبه در مشکلات  شهرک صنعتی رستمکلا گفت: بايد با اجرای زیرساختهای مناسب در شهرکها و نواحی صنعتی استان ، بستر را برای حضور سرمایه گذاران و صاحبان واحدهای تولیدی بمنظور تولید و اشتغال فراهم کنیم.
 
احسانی افزود: سرمایه در گردش مهمترین مشکل واحدهای تولیدی و صنعتی است و با حمایت بانکها و اجـرایی شدن بند 16 قانون بودجه امیـدواریم تسهیلات مورد نیاز تولید کنندگان محقق شود.
 
تعیین تکلیف اراضی راکد
 
سید هادی حسینی نماینده مردم قائمشهر ، جویبار ، سوادکوه و سيمرغ در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه اظهار داشت: زمینهایی که در گذشته به سرمایه گذاران واگذار شده ولی تاکنون کاری انجام نگرفته باید تعیین تکلیف شوند و بستر برای حضور سرمایه گذاران جدید فراهم شود.
 
حسيني اظهار داشت: از فرصتهای سرمایه گذاری در شهرستان باید به درستی استفاده شود تا علاوه بر تولید و رشد صنعتی ، شاهد اشتغال پایدار در سطح منطقه باشیم.
 
وي افزود: همه واحدهای تولیدی و صنعتی ، چه آنهایی که در حال تکمیل هستند و چه آنهایی که به بهره برداری رسیده اند و در حال فعالیت می باشند ، در بحث سرمایه در گردش ، نیاز به حمایتهای مالی دارند.
 
اجرای چهار پروژه عمرانی در رستمکلا
 
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران ، از اجراي 4 پروژه عمراني با پيش بيني اعتبار چهار هزار و 700 ميليون ريالي در شهرك صنعتي رستمكلا قائم شهر خبر داد.
 
وی گفت: تا کنون 48 سرمایه گذار در شهرک صنعتی رستمكلا زمین دريافت کرده اند که 11 واحد تولیدی به بهره برداری رسیده و 4 واحد نیز در مرحله نصب سوله قرار دارند.
 
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی مازندران افزود : پروژه هایی در جهت تکمیل زیرساختها در این شهرک صنعتي انجام و یا در مرحله پیش بینی و طراحی می باشند که با تأمین اعتبارات ، به مرحله اجرا خواهند رسید.
 
وفایی نژاد اظهار داشت: پروژه های اجرای عملیات راه دسترسی به طول 700 متر ، ایجاد شبکه آب ، حفر چاه ، ساخت مخزن هوایی و ساخت ایستگاه تقلیل فشار گاز، در این شهرک صنعتي انجام شده است. 
 
کمبود اعتبار مهمترین مشکل
 
وی بیان کرد: در سالجاری ، پروژه هایي برای شهرک صنعتي رستمكلا در نظر گرفته شده که شامل شبـکه گازرسانی ، جدول گذاری فاضلاب سطحی و مخـابرات فاز دو بوده و در مجموع برای اجـرای این پروژه ها مبلغ چهار هزار و 700 میلیون ریال از محل اعتبـارات منـابع استانی و داخلی ، پیش بینی هزينه شده است.  
 
وفايي نژاد مهمترین مشکل این شرکت در اجرای زیرساختها در شهرکها و نواحی صنعتی را کمبود منابع واعتبارات دانست و افزود: اجرای پروژه در شهرکها و نواحي صنعتی مستلزم تأمین اعتبارات ملی و استانی بوده که تاکنون محقق نشده و بعضاً این شرکت تنها با تأمین اعتبار از محل منابع داخلی ، اقدام به اجرای پروژه هایی در شهرکهای صنعتی می کند.
کد خبر 2172965

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha