به گزارش خبرنگار مهر، طي حكمي از سوي دكتر سيد حسن هاشمي، وظايف رياست هيات امناي صندوق رفاه دانشجويان علوم پزشكي به دکتر محمدحسین آیتی معاون دانشجويي، فرهنگي وزارت بهداشت تفويض اختيار شد.
در این حکم آمده است: با عنايت به آنكه حمايت و كمك به رشد استعدادها و بهبود وضعيت رفاهي و معيشتي دانشجويان به ويژه در خصوص تسهيلات اعطايي و خوابگاههاي دانشجويي يكي از موضوعات مورد اهتمام اين دولت است لذا به منظور ايجاد هم سويي و هماهنگي بيشتر در اجراي برنامه ها و ارتقاء وضعيت رفاهي دانشجويان، به موجب اين ابلاغ اختيارات اينجانب در چهارچوب وظايف رياست هيات امناء صندوق رفاه دانشجويان به جنابعالي تفويض مي شود.
همچنین در حکم دیگری از سوی وزیر بهداشت، دكتر حسين كشاورز به سمت مشاور وزير و مديركل حوزه وزارتي منصوب شد.
دكتر حسين كشاورز استاد دانشگاه علوم پزشكي تهران است و پیش از این مسئولیت هایی چون قائم مقام و معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه شهيد باهنر كرمان، معاون آموزشي و پژوهشي و سرپرست دانشكده پزشكي دانشگاه علوم پزشكي كرمان، قائم مقام و معاون آموزشي و پژوهشي دانشگاه علوم پزشكي كرمان، مدير كل بورسها و دانشجويان خارج ، قائم مقام معاونت آموزشي و امور دانشگاهي وزارت بهداشت، معاون آموزشي دانشگاه علوم پزشكي تهران، مشاور و قائممقام رئيس دانشگاه علوم پزشكي تهران و سرپرست مركز تحقيقات انگلهاي بومي ايران را برعهده داشته است.
دکتر سیدحسن هاشمی وزیر بهداشت در حکم دیگری مهدی شایسته مجد را به عنوان مشاور وزیر و رئیس دبیرخانه شورای مشاوران وزارت بهداشت منصوب کرد.
در سایر انتصابات این هفته در دانشگاه های علوم پزشکی، دکتر علي اكبري ساري دانشيار دانشكده بهداشت دانشگاه علوم پزشكي تهران به عنوان رئيس دانشكده بهداشت منصوب شد.
دكتر اكبري ساري با حكم دكتر جعفريان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران به این سمت منصوب شده است. پیش از این ریاست دانشکده های این دانشگاه از سوی سرپرست دانشگاه به نظرخواهی از اعضای هیات علمی گذاشته شده بود.
همچنین دکتر علی اصغر پیوندی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دکتر سید علی مرعشی به عنوان رئیس دانشکده پزشکی منصوب شد. پیش از این دکتر رمضانی ریاست این دانشکده را برعهده داشت.
نظر شما