به گزارش خبرنگار مهر، هفته نهم رقابت های لیگ دسته یک فوتبال باشگاههای کشور عصر یکشنبه با یک پیروزی و دو تساوی برای نمایندگان فوتبال هرمزگان به پایان رسید.
در این هفته تیم فوتبال البدر بندرکنگ که نخستین دوره حضور خود در این رقابت ها را تجربه می کند با نتیجه 2 بر یک مقابل مهمان سرشناس خود تیم فوتبال پاس همدان به برتری رسید.
البدر با این پیروزی 13 امتیازی شد و به رده سوم جدول گروه "ب" رقابتهای لیگ یک صعود کرد و پاس همدان نیز با 10 امتیاز در رده ششم جدول قرار دارد.
در یکی دیگر از دیدارهای این گروه تیم فوتبال آلومینیوم هرمزگان مقابل میزبان خود تیم نفت و گاز گچساران به نتیجه تساوی یک بر یک دست یافت.
آلومینیوم که پس از استعفای عباس سرخاب، دومین دیدار خود با هدایت یورگن گده را تجربه می کرد با این تساوی هفت امتیازی شد و در رده دهم جدول قرار گرفت و نفت و گاز گچساران نیز با 13 امتیاز در جدول دوم است.
اما از مسابقات گروه "الف" تیم شهرداری بندرعباس که در این فصل نتوانسته نتایج خوبی کسب کند در ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس مقابل میهمان صدرجدولی خو یعنی تیم گل گهر سیرجان به نتیجه تساوی یک بر یک دست یافت.
شهرداری بندرعباس که این روزها شایعاتی در خصوص تغییر در کادرفنی این تیم شنیده می شود، با این تساوی پنج امتیازی شد و از انتهای جدول به رده یازدهم صعود کرد و گل گهر نیز با 15 امتیاز در رده نخست جدول گروه "الف" قرار گرفته است.
نظر شما