به گزارش خبرنگار مهر، سید حشمت الله طباطبایی صبح دوشنبه در جمع مدیران و کارکنان دستگاههای اجرایی شهرستان دشتی اظهار داشت: بر همه ما واضح است هدف از قیام ابا عبدالحسین (ع) احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است؛ چنانچه خود ایشان فرمودند که کسی فکر نکند من به خاطر پست و ریاست قیام کردم هدف من اصلاح امور امت جدم پیغمبر بوده است.
وی افزود: امروز ما شاهد این هستیم مردم با شور و حرارات زیاد هر ساله عشق و ارادت خودشان نشان می دهند و مطمئن هستیم که این آتش پر فروغ خاموش شدنی نیست.
این استاد حوزه و دانشگاه در ادامه خاطرنشان ساخت: امر به معروف و نهی از منکر دو فریضه الهی هستند که به عنوان دو بال سنگین، خدا بر دوش ما نهاده است.
ولایتمداری در سایه بصیرت اولین و مهمترین وظیفه مدیران است
طباطبایی افزود: وظیفه مهمی که شما مدیران عهده دار هستید جز با شناخت معروف و منکر امکان پذیر نیست و لزوما بایدها و نبایدها که شرع مقدس وضع کرده در برنامه کاری لحاظ کنید.
وی اضافه کرد: اولین و مهمترین معروفی که مدیران باید مد نظر و مورد توجه قرار داشته باشند ولایتمداری در سایه بصیرت است.
طباطبایی تصریح کرد: ولایتمداری در سایه بصیرت یکی از ارکان مهم انقلاب اسلامی و در شیعه از جایگاه والایی برخوردار است و هر کس به وادی ولایت نزدیک تر باشد قطعا از چشمه معنوی بیشتر برخودار خواهد شد.
بصیرت گوهر وجودی انسان را ارزشمندتر میکند
طباطبایی گفت: بصیرت گوهری است که اگر در وجود انسان باشد او را ارزشمند میکند و شخص ولایتمدار که چشمه بصیرت می رسد دیگر سنگینی کار و مسئولیت به او نمود نمیکند.
وی افزود: دومین معروفی که مدیران با مد نظر داشته باشند بهکار بردن آیات و احادیث بزرگان در محیط اداری است که باید نصب العین کار خود قرار دهند.
طباطبایی حضور به موقع در محل کار، داشتن فعالیتهای مفید، سختکوشی، تسریع در انجام کارها و داشتن روحیه ایثار و فداکاری را از دیگر معروفهایی عنوان کرد که مدیران به آنها توجه داشته باشند.
وی مردمداری را یکی دیگر از معروفها عنوان کرد و گفت: مسئولین باید خودشان را از مردم بدانند که این موضوع رمز حیاط اجتماعی است.
طباطبایی تصریح کرد: اگر خدمت به همنوعان باشد باید همه سختی تحمل و در کنار آن شاخصهای مردمداری را بیاموزیم و با تاسی از پیغمبر و اهل بیت این هدف والا را به سر منزل مقصود برسانیم.
نظر شما