حسن پسندیده در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره شرایط کیفی هوا در روز جاری در شهرستانهای استان البرز گفت: از میزان غلظت آلاینده ها در شهرستانهای استان از جمله کرج کم شده است اما وضعیت هوا برای گروه های حساس مانند سالخوردگان، بیماران قلبی و تنفسی و کودکان در شرایط ناسالم قرار دارد.
وی افزود: هم اکنون بر اساس گزارش ایستگاه های سنجش آلودگی هوا میزان غلظت ذرات معلق کمتر از 2.5 میکرون در مقیاس 132 است که نسبت به روز گذشته کاهش اندکی را نشان می دهد.
پسندیده با اشاره به اینکه هوا در شرایط ناسالم برای گروه های حساس است، در عین حال گفت: تا ساعت 8 صبح امروز میانگین غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون نسبت به روز گذشته کاهش داشته و شاخص کیفیت هوا امروز در شرایط سالم قرار دارد.
به گفته وی در روز جاری بیشترین آلودگی هوا در شهرستان فردیس گزارش شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان البرز به بیماران توصیه کرد: با توجه به احتمال بروز علائم تنفسی در افراد حساس و احتمال تشدید بیماریهای قلبی و ریوی توصیه می شود افراد خیلی حساس در صورت امکان فعالیت های طولانی یا سنگین خود را کاهش دهند.
نظر شما