پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۱ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۳۴

آرسنال درصدد به خدمت گرفتن "کریم بنزما" و فرناندو یورنته"

آرسنال درصدد به خدمت گرفتن "کریم بنزما" و فرناندو یورنته"

"آرسن ونگر" به منظور تقویت خط حمله آرسنال در نظر دارد مهاجم فرانسوی رئال مادرید و همچنین مهاجم اسپانیایی یوونتوس را به خدمت بگیرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه آرسنال در نظر دارد در فصل نقل و انتقالات زمستانی، "کریم بنزما" را از رئال مادرید به خدمت بگیرد.

روزنامه میرر گزارش داد آرسنالی‌ها پیش از این برای جذب بنزما در ماه اوت اقدام کرده بودند اما در نهایت با مسوت اوزیل به توافق رسیدند. قرارداد بنزما با رئال مادرید تا 18 ماه دیگر اعتبار دارد و ابن در حالی است که این بازیکن با تماشاگران رئال مادرید دچار مشکل شده است. وی در تیم ملی فرانسه هم پشت سر "الیویه ژیرو" قرار گرفته است.

آرسنال همچنین به جذب "فرناندو یورنته" هم علاقمند است. این بازیکن اسپانیایی شب گذشته به همراه چند تن از بازیکنان آرسنال در فینال مسترز لندن شاهد بای "نواک جوکوویچ" و "رافائل نادال" بود. البته یورنته در حال حاضر جایگاه ثابتی در تیم فوتبال یوونتوس دارد.

کد خبر 2174497

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha