به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام والمسلمين سيدعلي اصغرحسيني ظهر سه شنبه در دیدار مديركل جدید آموزش و پرورش استان افزود: رشد علم باعث ارتقاء صنعت و پيشرفت است و آموزش و پرورش در اين زمينه نقش اساسي دارد.
وی با اشاره به نقش آموزش و پرورش در شناساندن پیام عاشورا به مردم اظهار داشت: پيام عاشورا آزادگي است كه باشهادت اباعبدالله الحسين(ع) به بشريت تقديم شد.
حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه عظمت عاشورا پرچم پرافتخار امام حسين(ع)رادرتمام جهان برافراشته است، گفت: شهادت امام حسين و ياران باوفايش درعاشورا دين اسلام را زنده كرد و به بركت آن امروز درسراسرجهان پرچم پرافتخار اسلام برافراشته و همه عزادار اباعبدالله الحسين هستند.
وی تصریح کرد: اميدواريم اين مكتب عظيم که مکتب آزادگی و اقتدار و افتخار است، به تمامي نسلها انتقال يابد تا اسلام را به طور كامل دريافت كنيم.
امام جمعه ياسوج افزود: اسلام دين زندگي سالم وعامل سعادت شايسته انسانهاست وكشور ما مفتخر به پيروي از اين دين مبين است.
مديركل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: آموزش وپرورش دستگاهي عظيم بامخاطبان گسترده است و تحقق اهداف در اين بستر مستلزم مشاركت همگاني است.
هادی زارع پور تعامل با مسئولان، مردم و به ويژه روحانيت را عامل موفقیت درعرصه تعليم و تربيت دانست.
وی افزود: تحقق اهداف برنامه ها به ويژه دربخش پرورشي و حوزه هاي نماز مدارس و تربيت دانش آموزان، مستلزم همكاري هرچه بیشتر روحانیون است.
نظر شما