پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۲ شهریور ۱۳۸۲، ۱۳:۱۴

مرحله دوم انتخاب هم انجام شد

دوسالانه نقاشی تهران بدون مکان مشخص

 دوسالانه نقاشی تهران بدون مکان مشخص

مرحله دوم انتخاب آثار هنرمندان نقاش شرکت کننده در دوسالانه نقاشی ایران انجام شد و دبیرخانه این دوسالانه از شنبه به اعلام اسامی پذیرفته شدگان خواهد پرداخت .

به گزارش خبرنگار هنری "مهر"  با مشخص شدن آثار پذیرفته شده دراین دوره دوسالانه نقاشی تهران ، دبیرخانه این دوسالانه از هفته آینده به عملیات اجرایی تهیه عکس از آثار پذیرفته شده جهت چاپ کاتالوگ و بروشور این دوسالانه می پردازد. به پایان رسیدن مرحله انتخاب آثار و شروع تهیه عکس ازآثار پذیرفته شده در حالی انجام می گیرد که نحوه برگزاری دوسالانه های هنری در ایران به دلیل نبود مکان مشخصی برای برگزاری آنها در هاله ای از ابهام قرار دارد .

فرح اصولی دبیر ششمین دوسالانه نقاشی در گفت وگو با خبرنگار" مهر" پیرامون این مساله گفت : در حال حاضر مذاکراتی را با فرهنگسرای نیاوران آغاز کرده ایم و در صورت اعلام انصراف رسمی فرهنگستان هنر مجبور به پیگیری برپایی این نمایشگاه در فرهنگسرای نیاوران خواهیم شد . "

وی با اشاره به این نکته که برگزاری این دوره دوسالانه نقاشی به طور رسمی به عهده انجمن نقاشان ایران است افزود : "هرچند فرهنگستان هنر با ارسال نامه ای به موزه هنر های معاصر تهران اعلام کرده است برای برگزاری  این دوره دوسالانه همکاری نخواهد کرد ، اما دبیرخانه این دوسالانه تا دریافت رسمی چنین نامه از طریق مرجع برگزار کننده آن هنوز به همکاری نگارخانه صبا امید وار است . "

اصولی با اعلام این مطلب که فضای فرهنگسرای نیاوران نیز برای برگزاری این دوسالانه چندان مطلوب نیست افزود : با وقوع این وضعیت همه متوجه ضرورت ساخت تالاری بزرگ و خاص برای برگزاری دوسالانه های هنر درایران شده اند ، زیرا در حال حاضر مشکل یافتن فضایی مناسب برای برگزاری دوسالانه ها به مشکلی اساسی برای همه دوسالانه ها اعم از نقاشی ، گرافیک، کاریکاتور و ... شده است .

 دبیر ششمین دوسالانه نقاشی د رادامه گفت و گو،  با مردود دانستن امکان برگزاری این نمایشگاه در شهرستانها گفت : از یکسو با مشکل محدودیت های زمانی برای برگزاری این دوسالانه در شهرستانها روبرو هستیم و از سوی دیگر در شهرستانها هم با کمبود گالری ها و یا موزه های بزرگ با کیفیت نوری مناسب برای برگزاری این دوسالانه روبروئیم . همچنین باید توجه داشت که حمل و نقل این آثار به شهرستان ها نیز امری پر هزینه است .

وی در ادامه سخنان خود یاد آور شد : در صورتی که این دوسالانه در فرهنگسرای نیاوران برگزار شود ، به اجبار سه قسمت خواهد شد که این امر خود مشکل ساز و تاسف باراست .

اصولی سپس با اشاره به نحوه برگزاری دو سالانه ونیز گفت : اگر بخواهیم حرکتی همگام با جهان داشته باشیم باید یک دو سالانه جامع به نام بینال هنر داشته باشیم اما از آنجایی که برگزاری بینال ها به خود انجمن ها واگذار شده است باید همه انجمن ها تجربه حد اقل یک دوره برگزاری آن را داشته باشند تا با مشکلات کار از نزدیک آشنا شوند .

وی در پایان با اشاره به ساخت خانه هنرهای ایرانی در نزدیکی پارک شهر گفت : ساخت سالنها بدون در نظر گرفتن کاربری آنها کاری است تاسف آور که متاسفانه شاهد انجام آن هستیم . در حال حاضر خانه هنرهای ایرانی در سه طبقه و با صرف هزینه زیاد ساخته شده است اما دیوار های آن از جنس سنگ سبز و نرده های آن سیاه است . با چنین معماری عجیبی هیچ اثر هنری را نمی توان ارائه کرد .

کد خبر 21751

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha