پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۰۸

آیت الله نورمفیدی:

دوطرف مذاکرات از نتیجه آن سود می برند

دوطرف مذاکرات از نتیجه آن سود می برند

گرگان - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفت: مذاکرات هفته قبل فرصت خوبی برای غربی ها بود که از آن استفاده کنند از طرفی به نتیجه رسیدن مذاکرات1+5 به مصلحت کشور و منطقه است.

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید کاظم نورمفیدی، ظهر جمعه در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی گرگان افزود: وضعیت حال حاضر به نفع دو طرف نیست و باید کمک کرد تا مذاکرات به نتیجه مطلوب برسد.

وی تصریح کرد: حضور سرزده بعضی کشورها در مذاکرات نشان از اهمیت آن است و غربی ها باید برای به نتیجه رسیدن این دور عاقلانه تر عمل کنند.

وی ادامه داد: افزایش سانتریفیوژها نشان از پیشرفت کشور و عدم تاثیر گذاری تحریم ها است.

نماینده ولی فقیه در گلستان یادی از واقعه عاشورا داشت و گفت: برای ارتباط با واقعه عاشورا علاوه بر دست و چشم دل نیز باید عاشورایی و حسینی باشد.

آیت الله نورمفیدی ادامه داد: حادثه عاشورا در یک روز اتفاق افتاد ولی تاثیر آ« در پایان آن روز به پایان نرسید و همچنان ادامه دارد.

وی اظهار کرد: مشکلات خلفای اموی و عباسی ریشه در عاشورا داشت و آنها با قبر امام حسین(ع) نیز دشمنی کردند و بارها دست به تخریب آن زدند.

نماینده ولی فقیه گفت: عاشورا خورشیدی بود که نورانیتش ادامه پیدا کرد و تا کنون ادامه دارد.

آیت الله نورمفیدی افزود: دشمنان سعی داشتند با تغییر باطن دین و حفظ ظاهر آن به اسلام ضربه بزنند.

وی، به نقش زنان در حادثه عاشورا اشاره کرد و اظهار کرد: استقامت زینب (س) بود که نگذاشت تا دشمنان بتوانند عاشورا را تحریف کنند.

خطیب جمعه گرگان در ادامه این خطبه افزود: دنیا دارد تبلیغ می کند که اسلام مردسالار است اما در کربلا خلاف این ثابت شد و می بینیم که برای زن چه ارزشی قائل شدند، متاسفانه برخی در داخل و حتی از جامعه روحانیت نیز به این دروغ دامن می زنند.

کد خبر 2175404

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha