۲۴ آبان ۱۳۹۲، ۱۵:۰۲

حجت الاسلام لروند:

تشکیل بسیج برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زد

تشکیل بسیج برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب اسلامی رقم زد

پلدختر - خبرگزاری مهر: امام جمعه پلدختر تشکیل بسیج مستضعفین توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی را برگ زرین دیگری در تاریخ انقلاب دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام علی محمد لروند در خطبه های این هفته نماز جمعه پلدختر با تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) اظهار داشت: مراسم عزاداری سیدالشهدا با‌عظمت‌تر از سال گذشته و با حضور پرشور و شعور مردم  پلدختر برگزار شد.

وی همچنین به هفته اول آذر ماه به عنوان هفته بسیج مستضعفین اشاره کرد افزود: تشکیل بسیج در جمهوری اسلامی از برکات انقلاب اسلامی بود.

حجت الاسلام لروند ادامه داد: در پنجم آذر ماه سال 58 حضرت امام (ره) با تشکیل بسیج مستضعفان برگ زرین دیگری را در انقلاب اسلامی ورق زدند که امروزه بعد از گذشت بیش از سه دهه  از آن واقعه، بسیج همچنان با اهداف عالیه خود مشغول هدایتگری و نورافشانی است.

امام جمعه پلدختر در بخش دیگری از سخنانش به روز بزرگداشت علامه سید محمدحسین طباطبایی اشاره کرد و افزود: علامه طباطبایی از مفاخر بزرگ شیعه و از چهره‌های درخشان روحانیت  است که با تربیت شاگردان بزرگ و تالیفات عمیق علمی و ارزشمند خدمات ماندگاری به جامعه و عالم علم و دانش کرد.

حجت الاسلام لروند همچنین با اشاره به درگیری دو هیئت عزاداری این شهرستان در روز عاشورا، خواستار برخورد با متخلفان در این زمینه شد.

کد خبر 2175441

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha