پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ آبان ۱۳۹۲، ۱۷:۴۳

وزش توفان و بارش شدید باران خساراتی در غرب مازندران بر جا گذاشت

وزش توفان و بارش شدید باران خساراتی در غرب مازندران بر جا گذاشت

نوشهر-خبرگزاری مهر: توفان شدید همراه با بارش باران باعث آبگرفتگی معابر و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و واژگونی درختان در محور نوشهر به چالوس شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با ساعت 3 عصر امروز وزش باد شدید و توفان در مناطق غرب مازندران باعث شد تا شهرهای غرب مازندران دچار خسارت شدید و قطعی خطوط برق شوند.

یکدستگاه خودرو پراید که در محور نوشهر به چالوس در حال تردد بود بر اثر واژگونی درختان دچار خسارت شدید شد و این حادثه تلفات جانی نداشته است.

وزش توفان شدید و بارش شدید باران، باعث آبگرفتگی معابر و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها و واژگونی درختان در محور نوشهر به چالوس و سقوط تعدادي از پایه های برق، تابلوهای تبلیغاتی و ترانس شده است.

رییس اداره هواشناسی نوشهر در گفتگو با مهر با اشاره به پیش بینی وزش باد شدید گفت: سرعت باد شدید بالغ بر 70 کیلومتر در ساعت بوده است.

اسحاق حمیدی افزود: این باد به عنوان بادهای مدیترانه ای از سمت غرب به شرق وزیدن گرفته و پیش بینی می شود تا پایان امشب از شدت باد کاسته شود.

وی اضافه کرد: تاکنون میزان بارش اولیه  15 میلی متر ثبت شده که با توجه به ادامه بارندگی این میزان افزایش خواهد یافت.

هم اکنون ستاد مدیریت بحران در فرمانداری نوشهر تشکیل شده که خبرهای تکمیلی آن  متعاقباٌ اعلام خواهد شد.

کد خبر 2176174

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha