به گزارش خبرنگار مهر، رضا قشلاقی عصر شنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: نظارت و بازرسی از واحدهای نانوایی در سطح استان همچنان در دستور کار دستگاه های نظارتی قرار دارد.
وی اظهارداشت: بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، مجمع امور صنفی و بهداشت به همراه نماینده تعزیرات حکومتی در بازرسی های انجام یافته از نانوایی های استان در نیمه نخست آبان ماه 129 واحد متخلف با عناوین تخلف، کم فروشی و عدم رعایت مقررات بهداشتی شناسایی با تنظیم صورت جلسات جداگانه مراتب برای سیر مراحل قضایی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان گفت: تاکنون 59 فقره پرونده در شعب تعزیرات حکومتی مورد رسیدگی قرار گرفت و متهمان به پرداخت 921 میلیون و 250 هزار و 67 ریال جزای نقدی محکوم و دو واحد نیز پلمب شد.
وی ادامه داد: در راستای تحقق شعار حماسه اقتصادی طرح مبارزه با کالای قاچاق با جدیت بیشتر از سوی دستگاه های متولی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در حال پیگیری است.
قشلاقی اظهار داشت: در این زمینه در بازرسی های صورت گرفته واحدهای صنفی بخش های خشکبیجار، لشت نشا و خمام دو واحد متخلف شناسایی و 126 قلم انواع لوازم آرایشی و بهداشتی قاچاق و سه کلیو و 400 گرم توتون کشف، ضبط و متخلفان برای اعمال قانون به تعزیرات حکومیت معرفی شدند.
وی همچنین از تعزیر نمایندگی متخلف گاز مایع در رودسر خبر داد و افزود: یک نمایندگی گاز مایع به اتهام عرضه خارج از شبکه سیلندر گاز مایع 11 کیلویی به پرداخت 13 میلیون و 650 هزار ریال جزای نقدی محکوم شد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی گیلان یادآور شد: بر اساس گزارش تنظیمی از سوی اداره صنعت، معدن و تجارت مبنی بر سوخت گیری و شارژ خودروهای مجهز به منبع خام ال پی جی با استفاده از سلیندر گاز خانگی متصدی واحد به شعبه احضار و پس از استماع دفاعیات و احراز تخلف عرضه خارج از شبکه به استناد ماده 61 قانون نظام صنفی رای محکومیت به پرداخت جزای نقدی در حق دولت صادر شد.
نظر شما