پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۱:۱۱

گودرزی وزیر ورزش و جوانان شد

گودرزی وزیر ورزش و جوانان شد

محمود گودرزی چهارمین وزیر پیشنهادی ورزش و امور جوانان با 199 رای موافق توانست اعتماد مجلس شورای اسلامی را برای تصدی این پست کسب کند و سرانجام تکلیف این وزارتخانه پس از سه ماه مشخص شد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود گودرزی پس از محمد سلطانی فر، سید رضا صالحی امیری و نصرالله سجادی امروز موفق به کسب رای اعتماد مجلسی ها شد و نمایندگان با 199 رای موافق به او برای کسب تصدی این پست اعتماد کردند.

وکلای ملت با 199 رأی موافق، 44رأی مخالف و 24رأی ممتنع از مجموع 267آرای مأخوذه به چهارمین گزینه پیشنهادی رئیس‌جمهور برای تصدی وزارت ورزش و جوانان رأی اعتماد دادند.

 رئیس‌جمهور پیش از این مسعود سلطانی‌فر، سیدرضا صالحی‌امیری و نصرالله سجادی را برای تصدی وزارت ورزش و جوانان به مجلس معرفی کرده است، اما هیچ کدام از آنان نتوانستند اعتماد مجلس را کسب کنند.

در هر صورت با رای اعتماد مجلس به محمود گودرزی، وی به عنوان دومین وزیر برای وزارت ورزش و جوانان انتخاب شد. گودرزی یکشنبه هفته گذشته و پس از عدم رای اعتماد مجلس به سجادی، به عنوان چهارمین گزینه پیشنهادی برای این وزارتخانه انتخاب و معرفی شد.

ریاست فدراسیون تیراندازی (سال‌های 59 تا 61)، معاون فنی سازمان تربیت بدنی (سال‌های 59 تا 61) و مشاور آموزشی و تحقیقاتی رئیس سازمان تربیت بدنی (سال 65) از جمله سوابق ورزشی گودرزی است. وی که در حال حاضر رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران است،  عضویت در شورای بازنگری طرح جامع ورزش كشور، عضویت در انجمن علمی تربيت بدنی، عضویت در  هيات موسس انجمن ورزشی نویسان ایران، عضویت در انجمن جهانی خبرنگاران ورزشی (AIPS) و  ناظر بر طرح جامع ورزش كشور را هم در کارنامه دارد.

محمد عباسی اولین وزیر ورزش و جوانان بود که در دولت محمود احمدی‌نژاد و همزمان با تاسیس این وزاتخانه آغاز به کار کرد.

کد خبر 2176484

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha