پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ آبان ۱۳۹۲، ۱۴:۵۱

عبوری:

40 میلیارد ریال برای احداث کانالهای بتنی انتقال آب در ساری شده است

40 میلیارد ریال برای احداث کانالهای بتنی انتقال آب در ساری شده است

ساری - خبرگزاری مهر: شهردار ساری گفت: احداث کانالهای بتنی در بلوار پاسداران و آزادی ساری 40 میلیارد ریال هزینه داشته است.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی عبوری ظهر یکشنبه در بازدید از پروژه کانال انتقال آبهای سطحی ساری افزود: تا قبل از احداث كانال هاي بتني در دو بلوار پاسداران و آزادي طي تمام سالهاي گذشته هيچ كار بنياديني براي مقابله با آبهاي سطحي نشده بود گفت : اين در حاليست كه ساري به تبع ديگر شهرهاي شمالي هميشه در معرض سيلاب و آبگرفتگي معابر عمومي است.

وي با اشاره به اينكه اين كانال ها چهار ميليارد تومان هزينه به دنبال داشت و براي تكميل اين پروژه عظيم بايد در سه محور ديگر اينگونه كانالها احداث گردد افزود: بخاطر هزينه سنگين چنين پروژه هايي مقامات استان بايد از جنبه مالي به كمك شهرداري مركز مازندران بپردازند .
 
حسن كلانتري معاون خدمات شهری شهرداری ساری نیز با بيان اين مطلب كه حتي تهران هم دچار آبگرفتگي مي شود و اين معضلي نيست كه خاص ساري يا شهرهاي شمالي باشدگفت : ضعف زيرساخت ها و عدم توجه به اصول شهرسازي مدرن از يك سو و عدم همكاري برخي از مردم از سويي ديگر اين مشكلات را صد چندان مي كند.
 
وی افزود: ما از مردم انتظار داريم در بهداشت و پاكيزگي شهر همراه و همكار ما باشند و بويژه از كسبه محترم دعوت مي كنيم از ريختن زباله تر و خشك در آبراهها خودداري كنند چرا كه انباشت آنها در آبراهها به افزايش آبهاي سطحي منجر مي شوند
 
به گزارش مهر، شامگاه شنبه بارندگی شدید در ساری و سقوط یک نوجوانان همدانی در کانال انتقال آب سطحی منجر به مرگ این نوجوان شد.
کد خبر 2176747

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha