پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۷ آبان ۱۳۹۲، ۱۰:۵۰

سياست‌هاي تشويقي عامل اصلي پيشرفت حوزه پتروشيمي است

سياست‌هاي تشويقي عامل اصلي پيشرفت حوزه پتروشيمي است

دبيركل انجمن صنفي كارفرمایي صنعت پتروشيمي كشور گفت: بايد افرادي كه در شرايط كنوني خدمات مطلوبي را به حوزه پتروشيمي ارائه و تكنولوژي هاي مختلف را در داخل كشور توليد مي كنند شناسائي و از آنها تقدير کنیم.

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مهدوی با اشاره به برپایي جشنواره ها و برنامه های تشويقي در حوزه نفت، اظهار داشت: اين جشنواره‌ها در كنار اقدامات اساسي دیگر مي تواند موجب گسترش بيشتر نوآوري و ترغيب فعالان اين حوزه شود.

دبيركل انجمن صنفي كارفرمایي صنعت پتروشيمي كشور با بيان اينكه مهمترين اولويت دولت در حمايت از فعالان حوزه پتروشيمي كاهش قيمت خوراك پالايشگاه ها است، تصریح کرد: قيمت خوراك در حال حاضر 95 درصد فوب خلیج فارس است كه دولت مي تواند براي سوددهي پالايشگاه ها اين قيمت را به 10 درصد فوب برساند.

مهدوي ادامه داد: در حال حاضر كشورمان در منابع گازي نفت و منابع هيدروكربني جزء اولين كشورهاي داراي اين منابع به شمار مي آيد و لزوم توجه هرچه بيشتر به برنامه ريزي و بستر سازي مناسب در اين حوزه بيش از گذشته احساس مي شود.

وي افزود: با وجود اين منابع غني در كشور برنامه ريزي هاي مدون و موثري در استفاده از اين منابع وجود نداشته و بايد برای بهره برداري هر چه بهتر از اين امكانات خدادادي، بسترسازي لازم در جهت پيشبرد اهداف اين حوزه را در دستور كار قرار داد.

دبيركل انجمن صنفي كارفرمایي صنعت پتروشيمي كشور با بيان اينكه در حوزه پتروشيمي بايد با نگاه به آينده سرمايه گذاري هاي كلان را در اين حوزه گسترش داد، اضافه کرد: مي توان با سياست‌هاي تشويقي و ايجاد زيرساخت هاي مناسب در اين امر و همچنين با كاهش قيمت خوراك در عرضه به بخش هاي فعال در اين حوزه بخش هاي خصوصي را ترغيب به فعاليت در حوزه هاي پتروشيمي كرد.

مهدوي تصريح كرد: سرمايه گذاري موجود در كشور جوابگوي نيازهاي اين بخش نبوده و بايد در كنار تشويق و ترغيب سرمايه گذاران داخلي براي ادامه كار به دنبال جذب سرمايه گذاري خارجي در اين حوزه بود.

وي تاكيد كرد: هنوز ظرفيت‌هاي بسياري همچون فازهاي متعدد پارس جنوبي وجود دارد كه با برنامه ريزي هاي مناسب براي اين بخش مي توان به احيای سرمايه گذاري در اين حوزه دست يافت.

دبيركل انجمن صنفي كارفرمایي صنعت پتروشيمي كشور در پایان با استقبال از جشنواره قهرمانان صنعت نفت ایران خاطرنشان کرد: قطعاً در پيش گرفتن سياست‌هاي تشويقي مي تواند اقدام موثري در ترغيب فعالان حوزه پتروشيمي باشد و اقدامات و طرح هايي همچون كاهش قيمت خوراك كه در حال حاضر به قيمت 95 درصد فوب خلیج فارس در اختیار بخش هاي توليدكننده قرار مي گيرد، مي تواند يكي از مهمترين موارد مورد نياز در اين بخش باشد تا پالايشگاه هاي كشور به سود دهي برسند.

کد خبر 2177207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha