به گزارش خبرنگار مهر، پرویز یزدانپناه بعدازظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران افزود: این مسئله موجب خواهد شد خدمات با کیفیتتری در حوزه درمان به مردم ارائه شود.
وی رضایتمندی مردم و پزشکان در سیستم درمان کهگیلویه و بویراحمد را قابل تحقق دانست و افزود: در این راستا ارتقاء سطح خدمات اورژانسها، اتفاقات، کلینیکها و زایشگاهها در اولویت کاری است.
وی بیان داشت: عمده مشکلات این بخش، مدیریتی است و میتوان با یک برنامهریزی اصولی آنها را به حداقل برسانیم.
یزدانپناه از بازدیدهای دورهای از مراکز بهداشتی و درمانی استان خبرداد و گفت: این بازدیدها با هدف بررسی و رفع مشکلات انجام می شود.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به کمبود نیرو در برخی بخشهای بهداشتی و درمانی، گفت: این در حالی است که در بخشی دیگر، شاهد کثرت نیروی درمانی هستیم و باید با مدیریت این نیروها، به این وضعیت سامان دهیم.
وی عنوان کرد: در بخش زایشگاهها هم باید تلاش کرد تا پزشکان زنان و زایمان با وقت بیشتر در کمترین زمان ممکن در اختیار زایشگاهها باقرار گیرند.
بیماران خاص مشکل کمبود دارو ندارند
وی بر اعتماد جامعه به بدنه کادر درمان این استان و افزایش دانش پزشکان تاکید کرد و افزود: رضایتمندی مردم مستلزم بهبود سطح خدمات و رضایت پزشکان است.
یزدانپناه، کاهش مرگ و میرها، ارتقاء خدمات ICUها، یکسان کردن تعرفههای پزشکی در بیمارستانها، ساماندهی نوبتدهی کلینیکها، راهاندازی تختهای VIP، راهاندازی بخش رادیوتراپی و آزمایشگاه ژنتیک را از برنامههای خود عنوان کرد.
سرپرست معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان همچنین با اشاره به هفته بیماران کلیوی گفت: 164بیمار دیالیزی و 175بیمار پیوند کلیه در این استان وجود دارد.
وی بیان کرد: دانشگاه به این افراد خدمات دارویی و درمانی ارائه می کند و در حال حاضر مشکلی در خصوص تامین داروی خود ندارند.
یزدانپناه اظهار داشت: سه مرکز دیالیز در بیمارستانهای امام خمینی (ره) دهدشت، شهید رجایی گچساران و شهید بهشتی یاسوج خدمات درمانی لازم را به بیماران کلیوی ارائه میدهند.
وی بیان داشت: بیماران خاص در این استان برای درمان و تأمین داروی خود نیازی به مراجعه به سایر استانها ندارند.
این مسئول درمانی افزود: همه خدمات درمانی به بیماران خاص به جز پیوند اعضا و پیوند مغز استخوان در درون استان انجام می شد.
نظر شما