رضا قدیری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: سال آبی جدید در شهرستان سمیرم از ابتدای مهر ماه 1392 شروع شده و خرداد ماه سال آینده پایان می یابد.
وی افزود: تا این لحظه کل میزان بارش در این شهرستان 20میلی متر و به صورت باران و برف بوده است.
وی شرایط بارش نزولات آسمانی را تا این لحظه نامناسب اعلام و اذعان کرد: شروع بارش در سال ابی جاری نسبت به مدت مشایبه سال قبل بدتر شده و بارندگی نیز میزان مطلوبی ندارد.
وی تصریح کرد: بارندگی فعلی در فصل آبی 92-93 تاثیری بر روی ذخایر آبی نخواهد داشت.
وی با اشاره به اینکه همیشه فصل پائیز و زمستان شهرستان سمیرم بر ای بارش بر طبق نظر کارشناسی شده اداره کل هواشناسی استان اصفهان ترسیم می شود در باره جدید ترین موج بارش برای سمیرم گفت: قرار بود موج شدید بارش از اواخر هفته جاری بر روی آسمان شهرستان سمیرم حاکم شود و این اظهار نظر طبق اخبار رسانه ای است.
قدیری بیان داشت: اداره کل هواشناسی استان اصفهان معتقد است که بر اساس این موج بارشی حتما بارندگی اتفاق می افتد.
نظر شما