به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ مرادیکرمانی ظهر چهارشنبه در همایش بزرگ کتابخوانان برتر کودک و نوجوان کرمانشاه که در کانون پرورس فکری کودکان و نوجوانان کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: کتاب یکی از همراهان همیشگی من در زندگی بوده و تاکنون مطالب بسیار مفیدی را این یار مهربان آموخته ام.
وی با بیان اینکه نویسنده باید قبل از هر چیز دو بال برای خواندن و نوشتن داشته باشد و از بال سوم یعنی نگاه کردن نیز غافل نماند، نوشتن را در شکوفایی استعدادها بسیار موثر ارزیابی و خواستار تشویق کودکان و نوجوانان به این کار شد.
مرادی کرمانی یادآور شد: قصههای امروز قصه جنگ هستند و ما انسانها از زمان کودکی باید بتوانیم با ذهن خود عوامل طبیعت را در راستای ذهن خلاق خود بهکار بگیریم.
چهره برجسته ادبیات کودک و نوجوان کشور، در ادامه زبان قصه را یکی از عوامل اثر بخش در روحیه کودکان و نوجوانان عنوان کرد و گفت: با توجه به جذابیت هایی که در این عنصر ادبی وجود دارد می تواند کودکان و نوجوانان را با بسیاری از حقایق دین و قرآن آشنا کرد.
مرادی کرمانی در پایان از حضور خود در کرمانشاه ابراز خوشحالی کرد و گفت: امیدوارم حضور من تاثیر هرچند کوچکی در رونق داستان نویسی میان کودکان و نوجوانان کرمانشاهی از خود به جا بگذارد.
نظر شما