به گزارش خبرنگار مهر، پس از وقوع چندین زمین لرزه در خانقین عراق و پس لرزه های آن در استان ایلام و کرمانشاه، مردم از ترس وقوع زمین لرزه در بیرون از خانه ها به سر می برند.
شب گذشته بسیاری از مردم ایوان و ایلام در بیرون از خانه بودند و شب را با ترس و وحشت پشت سر گذاشتند در این دانشیار گروه زمین شناسی دانشگاه ایلام به خبرنگار مهر گفت: زمین لرزه ای با شدت 5.4 ریشتر در منطقه ای بین مرز استان کرمانشاه و کشور عراق به وقوع پیوست که شدت آن بخش هایی از استان ایلام را هم لرزاند.
جاجی کریمی افزود: این زمین لرزه چندین بار روز گذشته رخ داد و خوشبختانه تلفاتی در پی نداشت.
وی اضافه کرد: ایلام از نظر لرزه خیزی در یک محدوده ای با پتانسیل و خطر متوسط است به این معنی که در واقع گسل های فعالی که معمولا زلزله ها را تولید می کنند در اطراف شهر ایلام و در شهر ایلام وجود ندارد.
وی ادامه داد: احتمال وقوع زلزله های بزرگ و خطرناک دراستان ایلام وجود ندارد و هموطنان در این شهر نگران وقوع زلزله در این شهر نباشند.
کریمی تصریح کرد: دو مجموعه گسل در جنوب استان در حوالی دهلران و موسیان و حوالی صالح آباد و مجموعه گسل هایی در استان کرمانشاه وجود دارد که می تواند لرزه هایی را بروی نقاط سایر نقاط شهر ایلام اثر بگذارند اما در محدوده شهر ایلام ما پتانسیل زلزله های بزرگی نداریم بنابراین از این نظر نگرانی وجود ندارد.
وی عنوان کرد: وجود رشته های کوه های سنگین که به تعبیر قرآن به عنوان میخ های زمین هستند در این محدوده خود می تواند یکی از عواملی است که باعث سنگین شدن پوسته زمین و کاهش لرزه خیزی در این محدوده شود.
نظر شما