حبيب مظاهري لقب در گفتگو با مهر با اشاره به انجام كشت پاييزه در شهرستان بهار، عنوان داشت: فصل زارعي غلات در شهرستان بهار آغاز شده است.
مظاهري با بيان اينكه تاكنون بيش از 45 هزار هكتار گندم و جو درسطح شهرستان كشت شده است، اعلام داشت: پيش بيني مي شود كه ميزان كشت محصول گندم و جو تا پايان فصل كشت به 53 هزار و 500 هكتار افزايش يابد.
وي افزود: درفصل جديد كشت گندم سطحي بالغ بر 39 هزار هكتار و جو نيز سطحي برابر 14 هزار و 500 هكتار از كشت هاي پائيزه شهرستان را به خود اختصاص داده اند.
مظاهري همچنين در خصوص افزايش راندمان كشت در شهرستان بهار، اظهار داشت: مديريت جهاد كشاورزي شهرستان بهار در راستاي افزايش راندمان و اجراي كشت اصولي ضمن توزيع نهاده هاي كشت كه شامل بذر، كود و سموم كشاورزي مي شود، نسبت به ارائه اطلاعات لازم توسط كارشناسان كشاورزي مستقر در مراكز جهاد و همچنين كارشناسان ناظر گندم شركت هاي خصوصي، اقدام کرده است.
وي با اشاره به اينكه ضد عفوني كردن بذر گندم توسط كشاورزاني كه قصد كشت اين محصول را دارند ضروري است، عنوان داشت: ضد عفوني كردن بذر گندم به منظور جلوگيري از بيماريهاي بذر زاد لازم و ضروري است و كشاورزان بايد بذر مصرفي خود را با استفاده از سموم مربوطه ضد عفوني كنند و در موارد لازم نيز با كارشناسان مراكز جهاد كشاورزي و بخش خصوصي مشورت كرده و همكاري كامل را با اين كارشناسان براي توليد يك محصول مطلوب داشته باشند.
نظر شما