پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

هاآرتض خبر داد :

قانونگذاران مغربی در پی قطع روابط تجاری رباط-تل آویو

قانونگذاران مغربی در پی قطع روابط تجاری رباط-تل آویو

تعدادی از احزاب سیاسی مغرب با تهیه پیش نویسی در پی ممنوع کردن روابط تجاری این کشور با رژیم صهیونیستی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه هاآرتض، پنج حزب سیاسی مغرب به صورت مشترک دو طرح را برای ممنوع کردن روابط تجاری با اسرائیل در مجلس این کشور مطرح کرده اند.

این پنج حزب سیاسی که در پی ممنوع کردن هر گونه روابط و داد و ستد تجاری با رژیم صهیونیستی هستند به صورت مشترک، 271 کرسی از مجموع 395 کرسی مجلس مغرب را در اختیار دارند.

با این حال، رئیس جامعه یهودیان مغرب مدعی شده که این دو طرح شانسی برای رای آوردن در مجلس ندارند. یکی از احزابی که از این دو طرح حمایت می کنند حزب اسلام گرای عدالت و توسعه به عنوان بزرگترین تشکل سیاسی مغرب است.

به نوشته هاآرتض، یکی از این دو طرح شامل ممنوعیت داد و ستد با رژیم صهیونیستی و دیگری شامل ممنوعیت ورود شهروندان رزیم صهیونیستی به مغرب می شود.

 

 

کد خبر 2180590

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha