پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲ آذر ۱۳۹۲، ۱۹:۱۳

مرادی خبرداد:

کارگاه آموزشی حقوق مالکیت فکری در دانشگاه یاسوج برگزار می شود

کارگاه آموزشی حقوق مالکیت فکری در دانشگاه یاسوج برگزار می شود

یاسوج – خبرگزاری مهر: رئیس بنیاد نخبگان کهگیلویه و بویراحمد از برگزاری کارگاه آموزشی حقوق مالکیت فکری در دانشگاه یاسوج خبر داد.

علی مرادی به خبرنگار مهر گفت: این کارگاه به منظور آشنایی دانشجویان و اساتید استان با کلیات حقوق مالکیت فکر با تاکید بر ثبت اختراع برگزار می شود.

وی بیان کرد: نقش حقوق مالکیت فکری در توسعه فعالیتهای پژوهشی، آشنایی با نهادهای متولی مالکیت فکری و شیوه حمایت آنها از ثبت اختراع از دیگر مواردی است که در این کارگاه تدریس می شود.

 این مسئول اظهار داشت: این کارگاه یک روزه با همکاری بنیاد نخبگان و معاونت پژوهشی دانشگاه یاسوج روز پنجشنبه هفته جاری برگزار خواهد شد.

مرادی افزود: دکتر علم خواه مدیر موسسه دارایی های فکری و فناوری مدرس، کار تدریس در این کارگاه را برعهده خواهد داشت.

وی بر تعامل هرچه بیشتر بنیاد نخبگان با دانشگاهها تاکید کرد و گفت: این ارتباط دو سویه موجب بسترسازی برای رشد پژوهش و تحقیق در جامعه خواهد شد.

کد خبر 2181067

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha