پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۲:۰۱

آهنبر در گفتگو با مهر:

برف همدان براي راه اندازي پيست اسكي کافی نیست

برف همدان براي راه اندازي پيست اسكي کافی نیست

همدان – خبرگزاري مهر: نايب رئيس بانوان هيئت اسكي همدان گفت: بارش برف در همدان هنوز براي راه اندازي پيست اسكي تاريك دره همدان كافي نيست تا اسكي بازان بتوانند به ورزش مورد علاقه خود بپردازند.

فاطمه آهنبر در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با وجود بارش برفي كه همدان چند روز شاهد آن است پيست اسكي هنوز آماده پذيرايي از اسكي بازان نيست.

نايب رئيس بانوان هيئت اسكي همدان با بيان اينكه برف خوبي در همدان و ارتفاعات آن باريده است، افزود: در پيست اسكي تاريك دره همدان بايد به اندازه اي برف ببارد كه بشود آن را كوبيد تا آماده اسكي شود.

وي بيان داشت: به دليل بارش كم برف در پيست اسكي تاريك دره فعلا پيست آماده بازگشايي نيست.

نایب رئیس بانوان هیئت اسکی استان همدان در همین زمینه با بیان اینکه پیست اسکی تاریک دره همدان یکی از بزرگترین پیست های اسکی ایران و دارای تاییدیه بین المللی است، افزود: پیست اسکی تاریک دره همدان در روز قابلیت سرویس دهی به دو هزار نفر را به لحاظ وسعت پیست دارد و دارای آمادگی صد درصد برای پذیرایی از ورزشکاران از اقصی نقاط کشور است كه اميد است شاهد ورزشكاران در اين عرصه باشيم.

فاطمه آهنبر با بیان اینکه تجهیزات پیست تاریک دره آماده هستند، عنوان داشت: دستگاه های پیست اسکی بازبینی شده اند و منتظر بارش برف هستیم تا شروع به فعالیت کنیم گرچه تاكنون برف باريده است اما قابل استفاده براي پيست اسكي نيست.

و با اشاره به اینکه پیست چمن اسکی تاریک دره همدان مختص به فصل تابستان است، بیان داشت: فعالیت های مربوط به اسکی روی چمن از اواخر بهار شروع و در اوایل پاییز به پایان می رسد و بعد از آن ورزشکاران آماده بارش برف و اسکی روی برف می شوند.

کد خبر 2181462

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha