داوود کشاورزیان در گفتگو با مهر در خصوص اجرای طرح زمستانی در جاده ها، اظهار داشت: یکی از اهداف راهداری به طور حتم افزایش ایمنی تردد در سطح جاده ها است که شامل خط کشی، نصب علایم، روکش آسفالت و دیگر فعالیتهای راهداری میشود.
وی با اعلام آمادگی نسبت به تامین امکانات و تجهیزات مورد نیاز پلیس در جاده ها، گفت: در خصوص ساخت ایستگاه پلیس راه در جاده ها صحبت هایی شده است و اگر زمین مورد نیاز تامین شود پیشنهاد داده ایم که با طرح های پیش ساخته یکنواخت با هماهنگی پلیس، این ایستگاه ها طراحی شود و در نقاط مختلف جادهها قرار بگیرد.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با تاکید بر اینکه این اقدام باید با سرعت انجام گیرد، بیان کرد: در حال حاضر عدم هماهنگی میان پلیس راه و سازمان راهداری وجود دارد و پلیس به دوربین های ثبت تخلف رسیدگی نمیکند تا از این دوربین ها هم برای افزایش نظارت استفاده شود.
معاون وزیر راه و شهرسازی خاطر نشان کرد: این تجهیزات می تواند رفتار پرخطر رانندگان را شناسایی کند و در اختیار پلیس قرار دهد، براین اساس این دوربین ها توسط بخش خصوصی نگهداری میشود و با تصاویر آن در اختیار پلیس قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه در راهداری زمستانی هدف ما افزایش ایمنی است، بیان کرد: تنها هدف ما در راهداری زمستانی افزایش ایمنی است و شاید برخی فعالیت های ما برای نگهداری از جاده ها مضر هم باشد مانند استفاده از نمک برای یخ زدایی که آثار منفی بر جاده دارد اما در نهایت برای ایمنی تردد لازم است.
رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تصریح کرد: مجموعه راهداری ها در سطح سازمان راهداری و در سطح ادارات کل راه و شهرسازی از مدت ها قبل برای طرح زمستانی آماده شده اند و امسال هم با وجود محدودیت های بودجه ای که نسبت به سال های قبل وجود دارد، بازهم اعتبارات به این بخش اختصاص یافت.
کشاورزیان افزود: تامین ماشین آلات و تجهیزات، راهداری، تعمیرات ماشین آلات شروع شده است و طرح زمستانی امسال با 650 راهدارخانه ثبات و سیار، 1200 اکیپ راهداری، 7400 دستگاه انواع ماشین آلات و حدود 11 هزار نفر نیروی انسانی انجام میشود.
وی با بیان اینکه مرکز مدیریت راهها در کنار سازمان راهداری نظارت تصویری را انجام میدهد، اظهار داشت: این مرکز در استان تهران و دیگر استانها با استفاده از تجهیزات و دوربین های نظارت تصویری وضعیت جاده ها را تحت نظر دارد و اگر جاده ای مسدود شود با اعزام اکیپهای راهداری و تجهیزات مورد نیاز، مسیر را بازگشایی میکنند.
معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به اینکه براساس آمارهای موجود علت اصلی اغلب تصادفات جادهای، خطای انسانی است، بیان کرد: منکر این نیستم که ضعف جاده ها باعث تشدید تصادفات میشود و یا اینکه در حوزه خودروها با مشکلات فنی مواجه هستیم اما نقش اصلی را خطای انسانی برعهده دارد، زیرا انسان قدرت مدیریت دارد و باید باتوجه به نوع خودرو و وضعیت جاده رانندگی کند.
کشاورزیان با بیان اینکه معتقدم نقش اصلی را در کاهش تصادفات پلیس برعهده دارد، گفت: پلیس با کنترل رفتارهای پرخطر می تواند نقش اساسی را در کاهش تصادفات داشته باشد.
وی افزود: از راهداران درخواست دارم که با کمک پلیس، تمامی نقاط حادثه خیز را شناسایی کنند و برای رفع آنها با درنظرگرفتن بوجه، اقداماتی انجام گیرد و حداقل با نصب علایم و تابلوها رانندگان را از نقاط حادثه خیز مطلع کنند.
نظر شما