پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۳۸

ساریان:

تمهیدات لازم برای خدمات دهی به زوار در مرز مهران انجام شد

تمهیدات لازم برای خدمات دهی به زوار در مرز مهران انجام شد

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر پایانه مرزی مهران گفت: تمهیدات لازم برای سرویس دهی و خدمات دهی به زوار عتبات عالیات در مرز بین المللی انجام شده است.

به گزارش خبرنگار مهرف محمود ساریان ظهر یکشنبه در مرز مهران اظهار داشت: در چند روز گذشته بیش از 40 هزار زائر ایرانی عتبات عالیات بعد از شرکت در آیین های عزارداری ابا عبدالله الحسین (ع) در روز تاسوعا و عاشورا در کربلا از مرز مهران به کشورمان بازگشتند.

ساریان افزود: همه امکانات و تمهیدات لازم برای سرویس دهی و خدمات دهی به زوار و انتقال این زائران به نقاط مختلف کشور در نظر گرفته شده است.

وی بیان داشت: ناوگان حمل و نقل شهرستان و استان کار جابه جایی زوار و مسافران را شروع کرده است.

وی ادامه داد: در دهه اول محرم بیش از 70 هزار نفر زائر از پایانه مرزی مهران تردد داشتند و با تدابیر و برنامه های خوب مسئولان شهرستان تردد به صورت روان و منسجم انجام شده است.

این مسئول اظهار داشت: مرز بین المللی مهران به لحاظ نزدیکی به عتبات عالیات عراق یکی از امن ترین مرزهای کشور است و روزانه پذیرای بیشتر از پنج هزار زائر ایرانی و عراقی است.

کد خبر 2181629

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha