پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۳ آذر ۱۳۹۲، ۱۷:۲۱

وکیلی:

تغییرات در دولت گذشته خطی و جناحی بود/ ضرورت تلاش مسئولان برای ایجاد نشاط در جامعه

تغییرات در دولت گذشته خطی و جناحی بود/ ضرورت تلاش مسئولان برای ایجاد نشاط در جامعه

سمنان - خبرگزاری مهر: استاندار سمنان گفت: آنها که در گذشته به صورت خطی و جناحی به مسئولیت رسیده بودند، حالا نگران تغییرات هستند و در گذشته بوده که چنین اتفاقی رخ داده است.

 به گزارش خبرنگار مهر، محمد وکیلی پیش از ظهر یکشنبه در گردهمایی مسئولان حراست شهرداری ها و فرمانداری های استان سمنان، افزود: اکنون که برخی تغییرات انجام شده، آنها که جناحی وارد مسئولیت شده بودند دست و پایشان می لرزد که شامل تغییرات شوند.

وی با بیان اینکه تغییراتی که در دولت گذشته رخ داده، خطی و جناحی بوده و تغییرات در دولت جدید طبیعی است ادامه داد: اینگونه افراد در برخی موارد امور را پیش نمی برند و می گویند بگذارید ببینیم چه می شود و چه پیش خواهد آمد.

استاندار سمنان خطاب به این افراد اضافه کرد: اکنون که هستید و هنوز مسئولیت دارید باید انجام وظیفه کنید.

وکیلی با اشاره به روی کار آمدن دولت یازدهم با شعار تدبیر و امید، خواستار تلاش مستمر برای ایجاد نشاط در جامعه شد و خاطرنشان کرد: اگر خانواده یا جامعه ای در درون خود نشاط و پویایی داشته باشد، هیچگونه تحریم و تهدید به آن آسیب نمی زند و در برابر بسیاری از آسیبها نیز مصون است.

وی به هدفگذاریهای دولت تدبیر و امید اشاره و تصریح کرد: تلاش مستمر در جامعه برای ایجاد امید مهمترین هدف دولت یازدهم است که بدون تدبیر و تفکر و اندیشه مسئولان در پیشبرد امور مختلف، حاصل نمی شود.

وکیلی گفت: مسئولان ایرانی در مذاکرات ژنو سه، با وجود فشارهای سیاسی روانی شدید، عملکرد خوب و موفقی داشتند.

استاندار سمنان افزود: مذاکرات ژنو سه، مذاکراتی بسیار سنگین و فشرده بود و قطعا مسئولان و هموطنان ایرانی در این مذاکرات خوب عمل کردند.

وی خاطرنشان کرد: بهترین دلیل عملکرد مثبت مذاکره کنندگان ایرانی این بود که هر حرکتی که ایرانی ها انجام می دادند، وزرای خارجه پنج کشور بلافاصله و سراسیمه خود را به محل مذاکرات می رساندند.

وکیلی تاکید کرد: مهم این بود که دیدیم حضور مسئولان ایرانی در این دوره مذاکرات چقدر تاثیرگذار بود.

مدیر کل حراست استانداری سمنان نیز در این نشست، از راه اندازی سامانه الکترونیکی صبا برای اولین بار در کشور در این استان خبر داد و اضافه کرد: این سامانه برقراری لحظه ای ارتباط در سراسر استان، به منظور تسریع در پاسخگویی به استعلام های مختلف و ارتباط برخط و مداوم حراست های مختلف را میسر می کند.

قاسم شریفی استفاده از تجهیزات نوین در حفاظت از اسناد فیزیکی را از اقدامات اداره کل حراست استانداری سمنان برای بخشهای تابعه خود دانست و گفت: طراحی اتاق مانیتورینگ، به روز و ریلی کردن بخش اسناد طبقه بندی شده، نصب دوربین در برخی دستگاه ها یا به روز کردن سیستم های آن در برخی بخش ها نیز از اقدامات دیگر حراست بوده است.

وی حفاظت و مراقبت در بخش فناوری اطلاعات را رسالت مهم شرایط فعلی حراست دستگاه های اجرایی عنوان کرد و افزود: استفاده از فناوری های مختلف اطلاعاتی، نرم افزارها و اینترنت به سرعت پیش می رود اما به بحث امنیت در این حوزه باید بیشتر توجه شود.

مدیر کل حراست استانداری سمنان، خواستار ایجاد کمیته راهبردی فناوری اطلاعات در استانداری شد و افزود: فرهنگسازی برای ایجاد امنیت در این بخش و تلاش برای جداسازی فیزیکی اینترنت به جای جداسازی منطقی اینترنت مورد توجه اداره کل حراست استانداری سمنان است.

شریفی بر تلاش برای تغییر نگاه کارکنان حراست تاکید و تصریح کرد: کارکنان حراست باید بدانند کار آنها پلیسی، مچ گیری و تجسسی نیست و به همین منظور سه مرحله ارزیابی شامل خودارزیابی به شیوه پژوهش محور و ارزیابی گروه های همطراز به شیوه آموزش محور و همچنین ارزیابی استانی به صورت تلفیقی در نظر گرفته شد.

وی بر ایجاد فرهنگ خود کنترلی بین کارکنان دستگاه های اجرایی در امور حفاظتی و مراقبتی و کارهای تخصصی تاکید کرد و افزود: حراست از فکر و اندیشه کارکنان نیز از وظایف بخش حراست است و اگر این امر محقق شود، کارکنان خودشان امور را درست پیش می برند.

کد خبر 2181849

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha