به گزارش خبرگزاری مهر، سید موسی متوسلین افزود :در هشت ماهه امسال تعداد 13هزارو 603 واقعه ولادت در استان زنجان ثبت شده است.
وی اظهار داشت: تعداد ولادت در استان زنجان نسبت به مدت مشابه سال قبل که 11هزار و 969 واقعه بود، 3.28 درصد افزایش داشته است.
مدیر کل سازمان ثبت احوال استان زنجان به ثبت وقایع ولادت در مهلت قانونی اشاره کرد و گفت : در هشت ماهه امسال 99.70 درصد وقایع در مهلت قانونی (15روزه ) به ثبت رسیده که در مدت مشابه سال قبل 2.47 درصد رشد داشته است.
کاهش بیکاری هدف اصلی اجرای الگوهای آموزش بازار محور است
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای ایجاد اشتغال پایدار، کاهش بیکاری پنهان، حفظ اشتغال روستاییان، ارایه آموزشهای مبتنی بر محیط کار و افزایش اعتماد به نفس کارآموزان را از جمله اهداف اجرای الگوهای آموزش بازار محور است.
رازفر به نقش آموزشهای فنی و حرفه ای در ایجاد زمینه های اشتغال مولد و پایدار اشاره کرد و گفت: توسعه آموزشهای مهارت محور را زمینه ساز مهار بیکاری در جامعه قلمداد کرد.
وی در ادامه گفت: در راستای کاهش بیکاری باید آموزشهای مهارتی روز به روز تقویت شود.
نظر شما