به گزارش خبرنگار مهر، محسن موحدی صبح دوشنبه در اولين جلسه هم انديشي تشكلهاي مردم نهاد (NGO) گفت: استان کرمان دارای ظرفیتهای گردشگری فراوانی است که بسیاری از آنها به درستی معرفی نشده و ناشناخته مانده اند.
وی گفت: صنعت توریسم می تواند در رشد اقتصادی و همچنین فرهنگی استان تاثیر بسزایی داشته باشد و لذا باید اهتمام بیشتری در این خصوص صورت گیرد.
موحدی با اشاره به فعالیت 30 انجمن مردم نهاد دوستدار محیط زیست در استان کرمان اذعان داشت: از این تعداد 12 NGO فعال هستند که نهادینه شدن انجمنهای مردم نهاد و همچنین فعالیت مستمر آنها از الویت های کاری میراث فرهنگی است.
این مسئول تصریح کرد: فعالیت این تشکل ها می تواند در معرفی ظرفیت های گردشگری استان، حفظ آثار طبیعی و تحقیق و پژوهش بسیار تاثیرگذار باشد.
موحدی گفت: انجمن های مردم نهاد می توانند اقدامات موثری در راستای فرهنگسازی به منظور جلوگیری از تخریب آثار تاریخی انجام دهند.
وی ادامه داد: در صدد هستیم که همايش سراسري دوستداران ميراث فرهنگي را در کرمان برگزار کنیم که در این امر از همکاری سازمانهای مردم نهاد نیز استفاده خواهیم کرد.
نظر شما