به گزارش خبرنگار مهر، ایوب نجف زاده ظهر دوشنبه در نشست خبری که در دفتر مدیرکل آموزش و پرورش گیلان برگزار شد، افزود: کارکنان آموزش و پرورش که در خانههای سازمانی این اداره کل سکونت دارند با توجه به اینکه مهلت قرارداد آنها به اتمام رسیده است، باید هر چه سریعتر نسبت به تخلیه این منازل اقدام کنند.
وی با بیان اینکه این منازل بر اساس قانون سال 47 به شاغلان آموزش و پرورش واگذار شده است، ادامه داد: منازل سازمانی بر اساس قانون تنها در اختیار کارکنان غیربومی و شاغلان سمت های سازمانی قرار می گیرد در حالی که تعدادی از افرادی که در این منازل سکونت دارند، بازنشسته شده اند.
مدیر کل آموزش و پرورش گیلان افزود: با توجه به اخطارهایی که نسبت به تخلیه این منازل به ساکنان ارائه شده اما هیچ اقدامی از سوی آنها برای تخلیه صورت نگرفته است.
وی اظهار داشت: مهلت قانونی ساکنان منازل سازمانی آموزش و پرورش رشت بر اساس قرارداد امضا شده پایان یافته و ساکنان این منازل باید دو سال قبل اقدام به تخلیه می کردند.
نجف زاده با بیان اینکه بر اساس قانون باید این منازل از طریق مزایده عمومی به فروش برسد یا تغییر کاربری مناسبی داشته باشند، ادامه داد: سازمان بازرسی استان به همراه استانداری درمورد تخلیه منازل سازمانی با آموزش و پرورش گیلان همکاری تنگاتنگی داشته اند.
وی با اشاره به اینکه با توجه به اخطارهای مکرر در صورت عدم تخلیه ساکنان این منازل به دادگاه معرفی می شوند، گفت: توسل به اجبار از سوی دستگاه قضایی و نیروی انتظامی آخرین اهرم های مورد استفاده برای تخلیه منازل سازمانی است.
مدیر کل آموزش و پرورش گیلان با اشاره به اینکه مدت سکونت کارکنان در منازل مسکونی بین سه تا پنج سال است، افزود: هم اکنون از مجموع 45 واحد منزل سازمانی آموزش و پرورش در رشت شش واحد به مدت پنج سال، 24 واحد به مدت چهار سال، هفت واحد به مدت سه سال، سه واحد به مدت دو سال و پنج واحد به مدت یک ساله خارج از مهلت های تعیین شده در این منازل سکونت دارند.
وی یادآور شد: بر اساس قانون باید یک سوم حقوق فرهنگیان و یک چهارم حقوق بازنشستگان از زمانی که مهلت قانونی سکونت در منازل سازمانی پایان یافته برای اجاره بها به نرخ روز کسر شود.
نظر شما