به گزارش خبرنگار مهر، عصر دوشنبه آیین معارفه فرماندار جدید شهرستان پاکدشت با حضور سید حسین هاشمی استاندار تهران، حجت الاسلام حسن لزومی امام جمعه پاکدشت، فرهاد بشیری نماینده پاکدشت در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران استانداری و شهرستانی در سالن 9 دی این شهرستان برگزار شد.
در این مراسم حجت الاسلام حسن لزومی با تبریک انتصاب فرماندار جدید پاکدشت اظهار داشت: نظام اسلامی فرصت مناسبی را برای خدمت کردن مسئولین به مردم مسلمان ایران فراهم کرد.
امام جمعه پاکدشت افزود: بر اساس روایات اسلامی خدمت به مردم از جایگاه و منزلت بالایی نزد خداوند متعال برخوردار است و کسی که بتواند گره ای از مشکلات مردم را باز کند، قطعا در پیشگاه الهی مأجور است.
وی ادامه داد: مسئولان باید قدر این فرصت ها را بدانند و مطمئن باشند که مسئولیت ها زودگذر خواهد بود و از اینکه می توانند مشکلات مردم را حل کنند باید شکر گذار خداوند باشند.
لزومی اضافه کرد: فضا برای خدمت رسانی مسئولین پاکدشت مهیا است و اکنون فرماندار پاکدشت در سایه همدلی و وحدت مسئولان باید مشکلات این منطقه را حل و فصل کند.
این مسئول اظهار داشت: افتخار این شهرستان است که در مسیر زیارتی امام رضا(ع) قرار گرفته است و این امر توجه مسئولان را به این منطقه افزایش داده است.
امام جمعه پاکدشت یادآور شد: مردم پاکدشت همواره در دفاع از ارزشهای اسلامی پیشگام بوده اند و هیچگاه حماسه نهم دی ماه مردم این دیار از اذهان پاک نخواهد شد وباید توجه داشت این مردم همواره ولایت مدار بوده و خواهند بود.
وی تأکید کرد: شهرستان پاکدشت با وجود شهرک های صنعتی و کارخانجات اقتصادی نگین درخشان در استان تهران به شمار می رود و برای بهره وری بیشتر این امکانات نیازمند توجه ویژه مسئولان است.
در این مراسم از زحمات قربانعلی مقبلی فرماندار سابق پاکدشت تقدیر و علیرضا قاسمی فرزاد به عنوان فرماندار جدید پاکدشت منصوب شد.

پاکدشت - خبرگزاری مهر: مراسم معارفه فرماندار جدید پاکدشت با حضور استاندار تهران برگزار شد.
کد خبر 2182821
نظر شما