پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۵ آذر ۱۳۹۲، ۱۱:۴۷

کامرانی صالح:

ارتقای امنیت اجتماعی از راهبرهای مهم نیروی انتظامی است

ارتقای امنیت اجتماعی از راهبرهای مهم  نیروی انتظامی است

رشت – خبرگزاری مهر: جانشین فرمانده نیروی انتظامی گیلان گفت: ارتقای امنیت اجتماعی و برخورد با باندهای مواد مخدر و سایر موارد از راهبردهای مهم پلیس است.

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ بخشعلی کامرانی صالح ظهر سه شنبه در مصاحبه با خبرنگاران افزود: نیروی انتظامی به عنوان یکی از نهادهای مهم در تامین امنیت جامعه  است.

وی همچنین با اشاره به اینکه موفقیت نیروی انتظامی در اجرای برنامه های مختلف تنها در سایه اعتماد مردم امکان پذیر است، اظهارداشت: گیلان از استان های امن کشور است.

جانشین پلیس گیلان با بیان اینکه  توهم اعتياد معتادي را در رضوانشهر به آتش كشاندن خودروها سوق داد، گفت: معتادي در این شهرستان پس از به آتش كشيدن يك خودرو در به آتش كشيدن نافرجام خودروي دوم  شناسايي و دستگير شد.

توهم اعتياد معتادي را در رضوانشهر به آتش كشاندن خودروها سوق داد

وی افزود: با اعلام شكايت شخصي مبني بر به آتش كشيده شدن خودروي پژو 206 وي از سوی شخص يا اشخاص نامعلوم موضوع به صورت ويژه در دستور كارآگاهان پليس آگاهي اين شهرستان قرار گرفت.

صالح اظهارداشت: تيم مجرب و كار آزموده كارآگاهان پليس آگاهي پس از نمونه برداري در صحنه در سير رسيدگي پرونده به شخصي 42 ساله بنام داريوش كه معتاد به مواد مخدر صنعتي بوده مظنون شدند.

وی بيان داشت: كارآگاهان براي صحت اطمينان بصورت غير محسوس وي را به مدت دو هفته تحت كنترل قرار داده تا اينكه شكايت شخصي ديگر مبني بر اينكه  فردي در نيمه هاي شب قصد به آتش كشيدن خودروي سمندش را داشته كه پس از مشاهده وي از صحنه متواري شده است موضوع رسيدگي وارد فاز جديدي شد.

جانشین پلیس گیلان گفت: كارآگاهان نيز بلا فاصله در اين صحنه حاضر و  پس از اثر برداري از صحنه با هماهنگي مقام قضايي از منزلش بازرسي انجام شد.

وی با اعلام اينكه موارد كشف در منزل با آثار بجا مانده در صحنه هاي مطابقت داشته متهم با تشكيل پرونده به محاكم قضايي اعزام و با قرار مناسب روانه زندان شد.

صالح در ادامه دلیل اقدام اين فرد را توهم ناشي از ا عتياد ناميد و ضمن قدرداني از همكاري خوب مردم با پليس در شناسايي و كشف جرائم از شهروندان اين شهرستان خواست در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه ناهنجاري، مراتب را در اسرع وقت از طريق تلفن 110 پليس اطلاع تا نسبت به دستگيري مجرمان و متخلفان اقدام لازم  انجام شود.

دستگيري دو سارق دكتر نماي زن در شهرستان آستارا

وی همچنین از دستگيري دو سارق دكتر نماي زن در اين شهرستان خبر داد و افزود: با مراجعه شخصي به پليس آگاهي با اعلام اينكه خواهرش كه از منزل جهت شركت در مراسم عزاداري به يكي از مساجد شهرستان رفته بود در بين راه دو زن با معرفي كردن خود به عنوان دكتر خواهرش را با خوراندن قرص، بيهوش  و يك جفت گوشواره طلا، دو عدد انگشتر و يك عدد گوشي موبايلش را سرقت كردند، موضوع مورد رسيدگي كار آگاهان آگاهي قرار گرفت.

جانشین پلیس گیلان اظهارداشت: كار آگاهان از طريق چهره نگاري و تصاوير فرضي موفق به شناسايي سارقان شده وآنان را در يك عمليات غافلگيرانه دستگير كردند.

وی در ادامه اعلام داشت: متهمان با تشكيل پرونده به مرجع قضايي معرفي و با قرار مناسب راهي زندان شدند.

دستگيري 3 توزيع كننده هروئين در شهرستان تالش

صالح همچنین از دستگيري سه توزيع كننده مواد مخدر كه به صورت يك باند در اين شهرستان فعاليت مي كردند در اجراي طرح ارتقا امنيت اجتماعي خبر داد.

وی بيان داشت: از اين سه متهم مقدار 200 گرم مواد مخدر از نوع هروئين، دوگرم شيشه، ترازوي توزين، شوكر برقي، اسپري اشك آور فلفلي و تعداد دو عدد پايپ شيشه اي ‍(مختص استعمال مواد مخدر از نوع شيشه ) كشف و ضبط شد.

جانشین پلیس گیلان با اعلام اينكه متهمان دستگير شده در تحقيقات انجام گرفته به همكاري و توزيع طولاني مدت مواد مخدر در سطح شهرستان اعتراف و با تکميل پرونده تحويل مرجع قضايي شدند، اذعان داشت: پليس شهرستان تالش در صدد است تا با ناامن کردن اوضاع براي مجرمان و سوداگران مرگ و جلوگيري از فعاليت هاي سود جويانه و خانمان بر انداز شان عرصه را بر آنان تنگ كرده تا امنيت را كه جزء لاينفك و ضروريات زندگي شهروندان قدر شناس تالشي است به ارمغان آورد.

بسيج نماد همبستگي و هم پيماني يك ملت براي رسيدن به آرمانهاي متعالي

وی همچنین به پنجم آذرماه روز بسيج مستضعفان اشاره کرد و گفت: بسيج نماد همبستگي و هم پيماني يك ملت براي رسيدن به آرمان هاي متعالي كشور است.

کامرانی صالح افزود:  بسيج همان عرصه ايست كه با ايمان راسخ به قدرت لايزال الهي، ظلم ستيزي و مقابله و مخالفت با استكبار جهاني در كنار حفظ روحيه انقلابي و عدالت خواهانه، بر گرد ولايت مي چرخد و به حيات غيرتمندانه خود كه پس از تلاش و مجاهدت و جانفشاني هاست در سايه حمايت ولي عصر (عج) و رهبري آگاهانه و خلف صالح شان مقام معظم رهبري ( مدظله العالي ) ادامه مي دهد.

وی یادآورشد:  روز بسيج نماد همبستگي و هم پيماني يك ملت براي رسيدن به آرمانهاي متعالي در پهنه جهاني است كه در آن روحيه حماسه و ايثار براي رسيدن به زندگي همراه باشد، رشد و بالندگي در تمام عرصه هاي اجتماعي، فرهنگي، امنيتي و اقتصادي در پيش روي تمام انسانهاي آزاديخواه و عدالت طلب قرار مي گيرد. 
 

کد خبر 2183061

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha