پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۵ آذر ۱۳۹۲، ۱۴:۴۸

دادگاه می تواند حکم جلب احمدی نژاد را صادر کند

دادگاه می تواند حکم جلب احمدی نژاد را صادر کند

یک حقوقدان گفت: دادگاه در صورت عدم ارایه دلایل محکمه پسند از سوی احمدی نژاد برای حاضر نشدن در دادگاه، می تواند حکم جلب رئیس جمهور سابق را صادر کند.

عبدالصمد خرمشاهی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: اگر رئیس جمهور سابق معذوراتی را داشته است که باعث شد در جلسه امروز حاضر نشود قاضی می تواند زمان دادگاه را تجدید کند. البته این به شرطی است که دلایل موجه ارایه شده باشد.

وی ادامه داد: در صورتی که فرد خوانده شده دلایل موجهی را ارایه نکند و به ابلاغیه دادگاه ترتیب اثر ندهد قاضی می تواند حکم جلبش را صادر کند.

به گفته این حقوقدان، البته رئیس جمهور می تواند با ارایه دلایل محکمه پسند در وقت تجدید شده به دفاع از خود بپردازد.

کد خبر 2183352

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha