به گزارش خبرنگار مهر، اسحاق صلاحی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران ظهر امروز سه شنبه پنجم آذر با کئون پارک رئیس آرشیو ملی کره جنوبی دیدار و تفاهمنامه همکاری را با همتای کرهای خود امضا کرد.
صلاحی در پاسخ به این سئوال خبرنگار مهر که ایران چگونه میخواهد از تجربه کره جنوبی در بکارگیری اسناد در دولت الکترونیک استفاده کند گفت: یکی از وظایف آرشیو ملی ارائه روش و تدوین دستورالعملی به منظور تولید سند الکترونیک است؛ چیزی که سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران دو سال است آن را پیگیری میکند.
وی افزود: کره جنوبی در این حوزه موفقیتهای بسیار خوبی به دست آورده و ما میخواهیم از تجربه این کشور در بکارگیری اسناد در دولت الکترونیک آن استفاده کنیم.
همچنین کئون پارک رئیس آرشیو ملی کره جنوبی در پاسخ به این سئوال که چه استفادههایی از اسناد کره جنوبی در دولت الکترونیک این کشور صورت میگیرد؟ گفت: ابتدا مایل هستم اعلام کنم که دولت الکترونیک کره جنوبی از طرف سازمان ملل متحد به عنوان بهترین دولت الکترونیک در جهان معرفی شده است.
وی افزود: تمام اطلاعات موجود در کره جنوبی از طریق ابزار آلات الکترونیک و به شیوه ای کاملا الکترونیک ثبت میشود و دولت میتواند از این اطلاعات و اسناد برای تصمیم گیریهایش استفاده کند. تمام نهادهای دولتی کره جنوبی از طریق وسایل الکترونیکی به یک دولت الکترونیک که ما اصطلاحا آن را e-government مینامیم متصل هستند.
رئیس آرشیو ملی کره جنوبی ادامه داد: من معتقدم ایران هم با استفاده از همین روش میتواند دولت الکترونیک خود را ارتقا دهد. ما امروز با آقای صلاحی و قبل از عقد این تفاهمنامه گفتگوی مفصلی درباره نحوه همکاریهای فی مابین در این خصوص داشتیم و امیدواریم این برنامه به صورت گام به گام پیش برود.
کئون پارک در پایان این برنامه نسخه ای از «چیچکـ» قدیمی ترین نسخه حکاکی شده روی فلز در کره جنوبی است و در برنامه حافظه جهانی یونسکو هم به ثبت جهانی رسیده است و تاریخ ساخت آن به سال 1372 میلادی بر میگردد، به اسحاق صلاحی رئیس کتابخانه ملی ایران تقدیم کرد.
نظر شما