پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۵ آذر ۱۳۹۲، ۱۷:۲۲

تکذیب کمک مالی سازمان سینمایی برای انتقال پیکر موزیسین‌های ایرانی

تکذیب کمک مالی سازمان سینمایی برای انتقال پیکر موزیسین‌های ایرانی

سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خبر کمک 100 میلیون تومانی خود به خانواده فرازمند برای انتقال پیکر فرزندان‌شان به ایران را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان سينمايي وزارت ارشاد ضمن عرض تسليت به خانواده داغدار و مصيبت زده فرازمند و ابراز تاسف از رفتار آزاردهنده برخی رسانه‌ها، خبر كمک 100 ميليون تومانی اين سازمان برای انتقال پيكر دو جوان ايرانی فعال در عرصه موسيقی به تهران را  قويأ تكذيب می‌كند.

آرش و سروش فرازمند از اعضای گروه موسیقی "سگ‌های زرد" مدتی پیش در درگیری و تیراندازی میان اعضای این گروه در نیویورک به دست عضو اخراجی "سگ‌های زرد" به قتل رسیدند. این در حالی است که این دو جوان فرزندان فرزانه شبانی و مجید فرازمند فیلمنامه نویسان سینمای ایران هستند. این گروه که تا سال 85 در ایران به صورت زیرزمینی فعالیت می‌کردند، پس از حضور در فیلم سینمایی "کسی از گربه‌های ایرانی خبر ندارد" معروف شده و به آمریکا مهاجرت کردند.

پس از قتل این دو جوان رسانه ها اخباری در ارتباط با کمک 100 میلیون تومانی سازمان سینمایی به خانواده آنها برای انتقال پیکر دو جوان به ایران منتشر کردند که در برخی رسانه ها هم با حاشیه‌هایی همراه بود.

کد خبر 2183509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha