پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۰۵

با پسروی دریاچه ارومیه/

آب چاه های کشاورزی و روستاهای بناب در حال شور شدن است

آب چاه های کشاورزی و روستاهای بناب در حال شور شدن است

بناب – خبرگزاری مهر: فرماندار بناب اعلام کرد: به دلیل پسروی آب دریاچه ارومیه آب بیشتر چاه‌های کشاورزی روستاهای شهرستان بناب در حال شور شدن است.

به گزارش خبرنگار مهر، سعید برقی پیش از ظهر چهارشنبه در نشست کارگروه آب و کشاورزی شهرستان بناب با اشاره به پسروی آب دریاچه ارومیه اظهار داشت: آب بیشتر چاه‌های کشاورزی روستاهای شهرستان بناب در حال شور شدن است که این بزرگ‌ترین خطر برای منطقه است.

وی با اشاره به محدودیت اراضی کشاورزی، مسئولان جهاد کشاورزی را موظف کرد تا با تغییر کاربری‌ اراضی کشاورزی شدیداً برخورد کنند.

رئیس کارگروه آب و کشاورزی شهرستان بناب با بیان اینکه هرگونه تغییر کاربری اراضی کشاورزی در محدوده خارج از شهر ممنوع است، گفت: مسئولان جهاد کشاورزی و شهرداری باید با تشکیل کارگروه ضمن مشخص کردن حریم شهر، با عوامل متخلف در این زمینه برخورد جدی کنند.

فرماندار بناب کمبود آب را از مشکلات اساسی کشاورزی منطقه برشمرد و تصریح کرد: بحران کمبود آب آینده منطقه را تهدید می‌کند.

رئیس بانک کشاورزی شعبه مرکزی بناب نیز در این جلسه با اشاره به پرداخت خسارات بیمه محصولات کشاورزی گفت: یک میلیارد و 960 میلیون ریال خسارت بیمه محصولات میوه به خسارت‌دیدگان پرداخت شده است.

محمدعلی حسن‌پور افزود: برای خسارت محصول انگور 22 میلیارد و 280 میلیون ریال و خسارات گردو دو میلیارد و 500 میلیون ریال اعتبار تخصیص یافته که ظرف 10 روز آینده به کشاورزان خسارت دیده در بناب پرداخت خواهد شد.

 

کد خبر 2183945

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha