پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۵۶

قتل دوست به خاطر جمع نکردن جای خواب

قتل دوست به خاطر جمع نکردن جای خواب

مرد باغدار که بر سر جمع کردن جای خواب دوستش را به قتل رسانده بود، به زودی در دادگاه کیفری محاکمه می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، دوم آذر سال گذشته کشف جسد مردی در صفادشت به کارآگاهان پلیس آگاهی شهریار اعلام شد. در ادامه تیمی از ماموران راهی محل کشف جسد شده و با پیکر مرد ناشناسی در حالی که سر و دستش از بدن جدا شده بود رو به رو شدند.

در بررسی های اولیه مشخص شد، چند روز از قتل می گذرد و بخشی از بدن از سوی حیوانات خورده شده است. در بازرسی لباس های مقتول ، گذرنامه ای کشف شد که از طریق آن هویت مقتول به نام اکبر شناسایی شد.

ماموران سپس به تحقیق از خانواده اکبر پرداخته و متوجه شدند او یک خودروی وانت داشته که همزمان با قتل ناپدید شده بود. با کشف این سرنخ ردیابی خودروی وانت در دستور پلیس قرار گرفت و ماموران در ردیابی های خود متوجه شدند با کارت سوخت خودروی اکبر چند بار در یک پمپ بنزین سوختگیری شده است.

صاحب پمپ بنزین به اداره آگاهی احضار شد که در بازجوییها گفت: کارت سوخت از سوی فردی به نام حبیب در اختیار من قرار گرفته بود.

تیم پلیسی در ادامه تحقیقات حبیب را دستگیر کردند که او در بازجوییها به درگیری با مقتول اعتراف کرد و گفت: شب قبل از حادثه اکبر به باغ من آمد. صبح به او گفتم رختخواب را جمع کند اما او به حرفم گوش نداد. بر سر این موضوع با او درگیر شده و دو ضربه به صورتش زدم. چند ساعت بعد اکبر مدعی شد جایی را نمی بیند. خواستم او  را به دکتر ببرم که متوجه شدم نفس نمی کشد. خیلی ترسیده بودم. به همین خاطر جسدش را به بیابان های اطراف صفادشت بردم و آنجا رها کردم.

با تکمیل تحقیقات، بازپرس پرونده برای حبیب قرار مجرمیت صادر کرد که با صدور کیفرخواست پرونده برای محاکمه به شعبه 74 دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد.

کد خبر 2184085

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha