به گزارش خبرنگار مهر، جعفر بدری پیش از ظهر چهارشنبه در جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری با اشاره به اینکه شرایط سرمایه گذاری و فعالیت واحدهای تولیدی نسبت به گذشته بهتر شده است، اظهار داشت: دو عامل عدم حمایت از مالکیت معنوی و موانع خارجی باعث ایجاد وضعیت کنونی اقتصاد شده است.
وی با بیان اینکه ایران دارای ظرفیتهای متعدد در حوزه های مختلف نیروی انسانی، منابع طبیعی و ... است، یادآور شد: با وجود این ظرفیت ها اقتصاد ایران در منطقه باید منحصر به فرد باشد.
رئیس کل دادگستری استان لرستان تصریح کرد: اما متاسفانه کسی که می خواهد مسئولیت تولید را در کشور به دست بگیرد باید آدم خارق العاده ای باشد تا بتواند با همه مشکلات مواجه شود.
بدری با بیان اینکه برخی مقررات چه در حوزه ثبت شرکت ها و چه در بخش تقسیط بدهی های معوق دست و پا گیر هستند، گفت: این قوانین نیاز به بازنگری دارند و اگر راه حل این مسائل استانی است باید در کمیته های و کارگروه های مرتبط حل و فصل شود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه متاسفانه برخی از سرمایه گذاران حسن نیت ندارند و تنها تسهیلات و زمین را در دریافت کرده و بعد پروژه را رها می کنند، افزود: برخی موارد وجود دارد که افراد تسهیلات را دریافت کرده اند اما با گذشت 20 سال هنوز پروژه را اجرا نکرده است.
رئیس کل دادگستری استان لرستان گفت: دستگاه ها و بخش دولتی باید کسانی را که حسن نیت و قصد ایجاد شغل را دارند مورد حمایت قرار دهد.
بدری در بحش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه در حال حاضر 50 هزار پرونده بانکی را در دست رسیدگی داریم که رسیدگی به آنها به تنهایی نیازمند به دو شعبه است، اظهار داشت: به دلیل حجم بالای پرونده بانکها یک ماه است که رسیدگی به پرونده بانکها را متوقف کرده ایم.
وی با بیان اینکه مجبور شده ایم برای اینکه وقت گرفته نشود رسیدگی به پرونده های بانکی را سهمیه بندی کنیم و از هر بانک تعداد مشخصی پرونده را رسیدگی کنیم، یادآور شد: هفته پیش مجبور شدیم که به بانکها بگوییم خودشان امکانات بدهند تا شعبه رسیدگی به پرونده ها را ایجاد کنیم.
بنابر این گزارش در این جلسه مقرر شد به منظور رفع مشکل فرآیند طولانی شدن ثبت شرکت ها جلسه ای با حضور اتاق بازرگانی و اداره کل اسناد و املاک تشکیل شود.
همچنین مقرر شد با هماهنگی دفتر امور اقتصادی استانداری در شورای هماهنگی بانکهای استان موانع اجرای ماده 16 قانون بودجه و تقسیط بدهی های معوق بررسی و رفع شود.
برگزاری همایش با موضوع حمایت از تولید و سرمایه گذاری با حضور مدیران کل و مسئولین واحدهای تولیدی، تشکیل جلسه با حضور یکی از قضات آشنا به مسائل ثبت شرکتها، اتاق بازرگانی، اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اداره کل اسناد و املاک و دفتر امور اقتصاد استانداری برای حل مشکلات مربوط به ثبت شرکتها از دیگر مصوبات کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان بود.
نظر شما