پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۷ آذر ۱۳۹۲، ۱۹:۵۴

سلطانی:

اردوی تیم ملی کاراته ایران در زنجان آغار شد

اردوی تیم ملی کاراته ایران در زنجان آغار شد

زنجان - خبرگزاری مهر: رئیس هئیت کاراته استان زنجان گفت: اردوی تیم ملی کاراته جوانان به منظور اعزام به مسابقات آسیایی از امروز در زنجان آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، شهاب سلطانی افزود:این اردو برای آمادگی ورزشکاران عضو تیم ملی جهت اعزام به مسابقات قهرمانی آسیا که در امارات  برگزار می شود تشکیل شده است.

وی ادامه داد: در وزن68 کیلوگرم مجید مصطفوی از زنجان ، وزن 55 کیلو گرم علیرضا شیر صفت از استان فارس، 61 کیلو گرم آرش علی نژاد از مازندران، وزن76 کیلو گرم علی بهبود از مازندران و +76 کیلو گرم کوشا تیموری از تهران در این اردو حضور دارند که سرمربی تیم ملی خود بنده می باشم و حسین روحانی مسئول کادر فنی، سرپرست تیم حسن ایزدی و مربیان تیم رضا میدان رو و غلام علی حیدری است.

سلطانی افزود: مسابقات آسیایی کاراته در کشور امارات از 12 تا 15 آذر ماه برگزار خواهد شد.به گزارش خبرگزاری مهر، منوچهر دولت‌خواه افزود: این عملیات به مدت 45 روز به طول انجامید.

نصب تابلوهای جدید برق در تاسیسات "14و"16 تبریز

مهندس ارشد تعمیرات برق منطقه شمال‌غرب، از نصب تابلوهای جدید برق در تاسیسات "14و"16 تبریز خبرداد.

وی با بیان اینکه قدمت تابلوهای قدیمی به 30 سال می‌رسید، اظهار کرد: با توجه به فرسودگی تابلوهای قدیمی و ایجاد شرایط مناسب در راستای پایداری برق منطقه، تابلوهای فرسوده 380 ولت تاسیسات 14 و 16 اینچ تبریز تعویض و تابلوهای جدید جایگزین شدند.

 مهندس ارشدتعمیرات برق منطقه شمالغرب تصریح کرد: این تابلوها با همکاری و هماهنگی واحد خدمات مهندسی برق ستاد تهران خریداری و به منطقه ارسال شد.

 دولت خواه گفت: همه اقدامات جهت نصب تابلوهای جدید با همکاری و هماهنگی متخصصین واحد برق منطقه صورت گرفت.

کد خبر 2184520

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha