به گزارش گروه فرهنگ و هنر دكتر محمود عزيزي استاد دانشگاه و كارگردان تئاتر در گفتگو با روابط عمومي انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس با بيان اين مطلب گفت: اگر بگوييم تئاتر يك آيينه زندگي است مي بايست مسائل عموم مردم يك جامعه را مطرح كند . در اين جامعه ممكن است اديان مختلف با اعتقادات متفاوت وجود داشته باشد.
وي ادامه داد: وقتي ما ارزش تئاتر دفاع مقدس را توضيح مي دهيم، نمي توانيم اين ارزش را به جمعيتي كه اكثريت يا اقليت هستند اختصاص بدهيم. تا آنجايي كه مي توانيم بايد وجه آئينه بودن و اجتماعي بودن تئاتر را حفظ كنيم تا ابزار سياسي نشويم.
اين استاد دانشگاه با اشاره به عدم توجه كافي به تئاتر دفاع مقدس بيان داشت: تنها تئاتر دفاع مقدس نيست كه به آن توجهي نمي شود بلكه به تئاتر بطور كلي توجه نمي شود. در واقع مشكل اساسي تئاتر اين است كه نظام جمهوري اسلامي ايران هنوز جوان است و آنقدر فرصت پيدا نكرده است كه توجه خاصي به اين فعاليتهاي فرهنگي داشته باشد.
وي گفت: يكي از دلايلي كه باعث مي شود تا پيشكسوتان هنر ترجيح دهند در سينماي دفاع مقدس باشند تا تئاتر دفاع مقدس نبود امكانات مالي است. مشكل ديگر در جامعه ما اين است كه متاسفانه ارزش هاي واقعي يك هنرمند تئاتر بيشتر در چارچوب تئاتر مشخص مي شود و سرمايه اي كه براي تئاتر اختصاص مي دهند، سرمايه فرهنگ ساز است ولي سينما در هر شكلش يك فعاليت تجاري است.
نظر شما