پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۹ آذر ۱۳۹۲، ۱۰:۵۳

در فروش ویدیوی خانگی

"هواپیماها" در آمریکا اول شدند

"هواپیماها" در آمریکا اول شدند

فیلم انیمیشن "هواپیماها" محصول استودیوی والت دیسنی در هفته پایانی ماه نوامبر وارد جمع محصولات فروش خانگی شد و به سرعت به صدر لیست فروش‌های ویدیوی خانگی در آمریکا رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از هالیوود ریپورتر، این فیلم که پس از انیمیشن "ماشین‌ها" توسط کمپانی‌های پیکسار و دیسنی تولید شده است، در سینماهای ایالات متحده بیش از 90 میلیون دلار فروش داشت و به راحتی در رتبه اول فروش ویدیواسکن و همچنین فروش های کلی دی.وی.دی و بلو ری قرار گرفت. این فیلم انیمیشن سه بعدی همچنین توانست فیلم "مرد فولادی" را که در هفته اول رتبه اول را در لیست فروش دی.وی.دی داشت به رتبه چهارم و در لیست بلو ری به رتبه سوم بفرستد.

بعد از "هواپیماها" فیلم کمدی "ما خانواده میلرها هستیم" ساخته کمپانی برادران وارنر که درباره یک خانواده جعلی است که توسط یک موادفروش برای عبور مواد از مرز ساخته شده است، در رتبه دوم هر دو لیست قرار دارد. جنیفر انیستون، جیسون سودیکیس و اما رابرتس از بازیگران این فیلم هستند که توانست در ایالات متحده بیش از 150 میلیون دلار فروش داشته باشد.

فیلم "2 اسلحه" ساخته استودیوی یونیورسال در لیست فروش دی وی دی در رتبه سوم و در فروش بلوری در رتبه چهارم قرار گرفت. این فیلم اکشن با ته‌مایه های کمدی درباره یک مامور اداره مبارزه با مواد مخدر ایالات متحده و یک افسر اطلاعاتی نیروی دریایی با بازی های دنزل واشنگتن و مارک والبرگ است که در تلاش برای نفوذ به یک کارتل مواد مخدر هستند. این فیلم در آمریکا بیش از 75 میلیون دلار فروش داشت.

از دیگر فیلم های تازه اکران شده می توان به "پایان دنیا" اشاره کرد که ساخت استودیوی یونیورسال است. این فیلم کمدی با بازی سایمون پگ درباره پنج دوست دوران دبیرستان است که بعد از بیست سال به شهر زادگاهشان بازمی گردند. این فیلم در گیشه ها 26 میلیون دلار فروش داشت و در هر دو لیست فروش دی وی دی و بلوری در رتبه هفتم قرار گرفت.

از چهار فیلم اکران شده جدید نام برده شده "پایان دنیا" بالاترین درصد فروش کلی دیسک های بلوری (60 درصد) را در اختیار گرفت و بعد از آن "هواپیماها" (44 درصد)، "2 اسلحه" (42 درصد) و "ما خانواده میلرها هستیم" (36 درصد) قرار گرفتند.

کد خبر 2185406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha