۹ آذر ۱۳۹۲، ۱۹:۱۰

عضو شورای شهرستان بشاگرد:

16 روستاي بشاگرد فاقد برق است/ خدمات شهري هرمزگان درخور جايگاه استان نيست

16 روستاي بشاگرد فاقد برق است/ خدمات شهري هرمزگان درخور جايگاه استان نيست

بندرعباس - خبرگزاري مهر: عضو شورای اسلامي شهرستان بشاگرد گفت: بیش از 16 روستا با جمعیت بالغ بر 50 خانوار در شهرستان بشاگرد فاقد برق هستند.

به گزارش خبرنگار مهر، خلیل نوری پور بعد از ظهر شنبه در جلسه شورای اسلامی استان هرمزگان عنوان كرد: شهرستان بشاگرد از کمترین جاده‌های آسفالت کشور برخور دار است و تنها 150 کیلومتر جادهای  این شهرستان   آسفالت هستند.

وی همچنین از تخریب منابع آبی این شهرستان طی زلزله اخیر خبر داد و افزود: مرکز شهر این شهرستان با مشکل آب مواجه بوده و  بیشتر روستاها ی این شهرستان نیز از  آب شرب غیر بهداشتی  برخوردار  هستند.

رئیس شورای اسلامي استان هرمزگان  در ادامه این جلسه  بیان کرد: ضعف  همدلی، همکاری  و همراهی  شورا های شهر و روستا، استان را تبدیل به پلی جهت ترقی برخی اشخاص کرده است.

فرهادی ادامه داد: همه اعضاء نمایندگان  شورای شهری استان متفق القول هستند که با توجه به جایگاه فعلی هرمزگان  ظرفیت‌ها، استعداد هاو موقعیت استراتژیک آن خدمات شهری و مسائل شهروندی آن در خور جایگاه استان نیست.

به گفته وی رفع مشکلات استان باید از خود مدیران کل آغاز شود نه تنها استاندار و بسیاری از مشکلات استان را می توان با بکار گیری دانش  بومی محلی حل کرد

وی با اشاره به اینکه ارزش هر جا وابسته به کسانی است که در آنجازندگی می کنند افزود: شورا ها باید یک دل و یک صدا ید واحده بوده و مشکلات مردم را اولویت بندی کرده و پلی بین مردم ومسولان بوده  و با پیگیری مسائل  بودجه ، در آمده، کشف استعداد های بلا استفاده  و نیاز ها و مطالبات مردم را پیگیری کند.

فرهادی بیان داشت: اگر شورای استان حرکت کند و به جایگاه واقعی خود برسد موجب  خوشحالی همه مردم خواهد و رضایت مردم را که عالی‌ترین مراتب کار است به  دست  خواهد  آورد و با توجه به جایگاه استان و نیروی بومی  تحصیلکرده  و استعداد های درخشان آن  دیگر نباید خفت بكشند.

وی  با اشاره به اینکه  شوراهای هر استان مغز متفکرآن  استان محسوب  می شوند افزود:  متآسفانه در   مراسم تودیع و معارفه استاندار جدید از اعضاء شورا ی اسلامی استان دعوت به عمل نیامده  و ما خواستار تعامل بیش خواستار تعامل بیش از پیش  شورای استان با مدیران هستيم.

 این مقام مسول با اشاره به اینکه شورای استان در کنار استاندار خواهد بود وبا  همکاری  و استفاده از رهنمود ها و تدابیر استاندار عزیز در جهت رفع مشکلات عدیده استان گام خواهد برداشت، ابراز کرد: سهم افراد بومی از توسعه هرمزگان بسیار اندک است و افراد تصمیم گیر رده بالای استان به مطالبات مردم اهمیت نداده و به دنبال سهم خواهی هستند.

منصور صالح‌نژاد نماینده شورای عالی استان در کشور  نيز در این جلسه تصریح کرد: نظارت بر اعتبار ات عمرانی  که به استان سرازیر می شود جزء وظایف اصلی شورا هاست.

وی همراه کردن شورای شهرستان با شورا های شهر را از دیگر اهداف  و وظایف شوراها  برشمرد.

وی با تآکید بر تشکیل کارگروه تخصصی و ارائه راه حل  جهت برون رفت از مشکلات استانافزود: جهت نمو بیشتر طرح‌ها باید از تجارب اشخاص با تجربه و کارآمد سایر استانها نیز استفاده کرد.

صالح‌نژاد گفت: جهت شناسایی  نیروهای  انسانی متفکر خارج از استان تدبیری اندیشید و شورای  اسلامی استان باید پر توان‌تر از گذشته خود را نشان دهد و باید از انچه در گذشته اتفاق افتاده پر توان تر باشیم.

شهبازی نایب رئیس شورای اسلامي استان هرمزگان در ادامه این جلسه خاطر نشان کرد: جهت اشراف کامل با مسائل استان ابتدا بین هر کدام از اعضاء شوراهای  شهر شرح وظایفشان  باید تعریف شده  تا به آن آگاهی کامل  داشته  باشند و بهتر بتوانند تصمیم گیری کنند.

مصطفی  طاهر زاده   نماینده  شورا یعالی  هرمزگان در کشور  در این جلسه مهمترین نیازها و مطالبات مردم  شهرستان سیریک  را مشکل آب شرب آنها بیان کرد و پیشنهاد داد با استفاده از آب شیرین کن  واستفاده از آب  دریا  در 100 کیلومتر این شهرستان  می توان این مشکل را مرتفع ساخت.

وی خواستار تسریع اختصاص بودجه سد مرک  این شهرستان و همچنین احداث بازارچه مرزی  با هدف ایجاد اشتغال  جوانان و رونق بخشی به اقتصاد   و همچنیین استفاده بهینه از نعمت خدادادی ساحل   این شهرستان شد.

کد خبر 2185953

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha