صدرالله بابلی در گفتگو با خبرنگار مهر، از استقبال خوب مردم از نهمین نمایشگاه کتاب کرمانشاه خبر داد و گفت : به طور متوسط در هر روز حدود 50 هزار نفر از این نمایشگاه دیدن می کنند.
وی افزود: تا پایان روز پنجم حدود 380 میلیون تومان بن کتاب به فروش رفته که از این میزان دانشگاه ها ، مدارس و موسسات فرهنگی برای استفاده در کتابخانه های خود 55 میلیون تومان بن کتاب خریداری کرده اند.
بابلی یادآور شد: امروز ششمین روز برپایی نمایشگاه کتاب است و تا پایان روز پنجم 250 هزار نفر به نمایشگاه مراجعه کرده و از نمایشگاه بازدید کرده اند که این یک آمار بسیار خوب است و نشان از توجه مردم کرمانشاه به مسئله فرهنگ و کتاب و کتابخوانی دارد.
سرپرست معاونت فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه همچنین از تنوع موضوع کتاب های عرضه شده خبر داد وگفت: کتاب های مذهبی، تاریخی و رمان تا کنون بیشترین فروش را به خود اختصاص داده اند.
بابلی در پایان به ارائه مشاوره رایگان در نمایشگاه کتاب اشاره و خاطر نشان کرد: در نمایشگاه کتاب کرمانشاه 400 ناشر حضور دارند که در 250 غرفه کتاب های خود را عرضه می کنند.
این نمایشگاه تا پایان روز سه شنبه 12 آذر ادامه خواهد داشت.
نظر شما