به گزارش خبرنگار مهر، بیمارستان زینبیه خورموج یکی بیمارستان قدیمی استان بوده که سال 72 مورد بهره برداری قرار گرفته که به گفته مردم این شهر کادر بسیار منسجم و خوبی دارد و مردم نیز از نحوه برخورد پرستاران ابراز رضایتمندی داشتند.
نبود پزشک متخصص در بیمارستان زینبیه یکی از جدیترین دغدغه مردم بود که با پیگیریهای بهعمل آمده توسط رئیس شبکه بهداشت و رئیس بیمارستان علاوه بر آوردن متخصص زنان در این شهر، پنج متخصص دیگر به تازگی آمده اند.
این متخصصها در قسمتهای داخلی، زنان و زایمان، قلب و عروق، بیهوشی، رادیولوژی و چشم فعالیت میکنند که امیدواریم در هفتههای آینده نیز متخصصین اطفال، جراحی و ارتوپد نیز به این کادر اضافه شوند تا گوشهای از مشکلات مردم حل شود.
نبود پزشک متخصص زنان مشکل بانوان/ رفع مشکلات با حضور پزشک متخصص
یکی از بیماران بستری شده در بیمارستان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این مدت چند روزی که در این بیمارستان بستری بودم تمامی پرستاران با خوش رفتاری با من برخورد کردند.
وی افزود: در مدت کوتاه آنها مرتب سر میزدند که با این رفتار خوب آنها تسکین بر درد من بود که جا دارد از همه آنها تشکر کنیم.
خانم محمودی یکی از بانوان شهر خورموج نیز گفت: نبود پزشک زنان در شهر مشکل خیلی بزرگی برای بانوان بوده که اکنون با آمدن این پزشک خیلی از مشکلات حل خواهد شد.
وی اظهار داشت: ما باید برای رفتن به دکتر باید از شهر خودمان به مرکز استان عزیمت کنیم که با مشکلات عمده ای از جمله نبود وسیله ایاب و ذهاب مواجه بودیم.
زارعی یکی دیگر از این شهروندان نیز در گفتگو با مهر از عملکرد خوب بیمارستان خبر داد و گفت: زمانی که من به خاطر فرزندم به بیمارستان مراجعه کردم فکر می کردم نگرفتن نوبت از قبل این امکان وجود ندارد که دکتر مورد نظر را از نزدیک ببینم ولی دیدم که دکتر بهنام اعلام کرد تمام بیمارانی که مراجعه کردند آنها را می بینم ومشکلی از این بابت نیست که این جای تقدیر دارد.
تجهیزات جدید و بهروز وارد بیمارستان شود
اما در این بین یکی از خواسته های بهحق مردم وارد کردن تجهیزات جدید و بروز است که این مهم قابل پیگیری است و امیدواریم مسئولین ذیربط در این امر اهتمام ورزند.
هم اکنون بخشهای داخلی، جراحی، اطفال، سیسییو، زنان و زایمان، دیالیز، رادیولوژی، آزمایشگاه، اورژانس و زایشگاه در بیمارستان زینبیه وجود دارد و در حال حاضر نیز 66 تخت فعال است.
بیماران دیالیزی چشم انتظار ساختمان دیالیز جدید
رئیس انجمن بیماران کلیوی شهرستان دشتی نیز در گفتگو با مهر اظهار داشت: هم اکنون 65 بیمار کلیوی در این شهرستان وجود دارد و 40 نفر از آنها هفته ای سه بار دیالیز می شوند.
علی ستوده افزود: خدماتی که بیمارستان به بیماران کلیوی انجام می دهد قابل ستایش است و امروز ما شاهد آن هستیم که این بیماران مراتب قدردانی خودشان را به رئیس وکادر بیمارستان اعلام می کنند.
وی ادامه داد: تاکنون 13 نفر از این بیماران پیوند کلیه انجام داده اند و 15 بیمار دیگر در لیست انتظار برای پیوند کلیه هستند.
ستوده تصریح کرد: با توجه به اینکه افرادی که اینجا مراجعه میکنند از قشر ضعیف جامعه هستند که برای ایاب و ذهاب خود با مشکل جدی مواجه هستند و ما از مردم نوع دوست شهرستان انتظار داریم مثل همیشه در این امر خدا پسندانه پیشگام باشند.
کمبود جا از مهمترین دغدغه بیماران دیالیزی خورموج
وی از برخورد گرم و خوب کادر بیمارستان خبر داد و گفت: برخورد خوب آنها مایه دلگرمی ما شده است و باعث شده که در راستای خدمت به این مردم پیش تر تلاش کنیم.
ستوده کمبود جا را یکی از مهمترین دغدغه بیماران عنوان کرد واظهار امیدواری کرد ساختمان دیالیز بیمارستان هر چه زودتر به اتمام برسد.
وی افزود: ساختمان دیالیز بیمارستان زینبیه خورموج که در سال گذشته عملیات اجرایی آن آغاز شده هم اکنون 50درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
اختصاص هفت میلیارد ریال به بخش بهداشت و درمان دشتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: با توجه به اقدامات صورت گرفته طی دو ساله گذشته، 12 متخصص در رشتههای مختلف در شهرستان دشتی حضور پیدا کردند که نیاز است در بعد تجهیزات فیزیکی اقداماتی انجام گیرد.
وی تصریح کرد: برای دستگاه رادیولوژی 600 میلیون تومان، سی تی اسکن یکمیلیارد و400 میلیون تومان، سونوگرافی 150 میلیون تومان و تکمیل ساختمان شبکه 350 میلیون تومان اعتبار نیاز است.
حیدری با تقدیر از زحمات استاندار در تخصیص 10 میلیارد ریالی برای چهار پیشنهاد صورت گرفته، از تخصیص 700 میلیون تومان برای اجرا این چهار طرح توسط دانشگاه خبر داد.
ساختمان دیالیز خورموج 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد
سید علی هاشمی فرماندار شهرستان دشتی نیز از اختصاص 3.3 درصد اعتبارات شهرستان به بخش بهداشت ودرمان خبر داد.
وی تامین دستگاه رادیو لوژی دیجیتال، سی تی اسکن، سونوگرافی و تعمیر شبکه بهداشت را ضروری برشمرد و گفت: برای احداث ساختمان دیالیز که 50 درصد پیشرفت فیزیکی دارد نیاز به 400 میلیون تومان است.
گزارش: قاسم بازیاری
نظر شما