به گزارش خبرنگار مهر، ایوب ایرانی فام سه شنبه ضمن بیان این مطلب افزود: بهره برداران دیمکاری که تاکنون سطوح زراعی را زیر کشت قرارنداده اند، دراسرع وقت ممکن جهت جلوگیری ازبروز خسارات نسبت به کشت دیم اقدام نمایند.
وی در ادامه تاکید کرد: در این راستا و جهت جلوگیری از آسیب دیدگی محصولات کشاورزی، بهره برداران باید بصورت مرتب پیگیر اطلاعیه های صادره از سوی هواشناسی بوده و متناسب با تغییرات احتمالی دما، شرایط مناسب را برای سطوح باغی وزراعی خود فراهم کنند.
وی با تاکید بر لزوم خودداری بهره برداران از کاشت پاییزه در روزهای سه شنبه وچهارشنبه بدلیل احتمال وقوع بارش های جوی اضافه کرد: انتقال سریع محصولات برداشت شده به مکانهای مسقف، محافظت از تجهیزات آبیاری تحت فشار با استفاده ازروشهای مرسوم در مناطق مرتفع و سردسیر، انتقال کندوهای زنبور عسل به مناطق امن، گرم و تغذیه تکمیلی، از جمله نکات ایمنی است که همواره به بهره برداران زیربخش های مختلف کشاورزی استان پیشنهاد وگوشزد می شود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان گفت: اجتناب وجلوگیری از چرای دام درحاشیه رودخانه ها و مسیل ها و همچنین برقراری سیستم گرمایشی و تهویه مناسب درسطح گلخانه های سنتی، مرغداری ها و سالن های پرورشی، بخصوص بدلیل پیش یینی های هواشناسی مبنی بر بارش های شدید در سه روز اینده کاملا ضروری ومهم خواهد بود.
نظر شما