به گزارش خبرنگار مهر، علي سياحي ظهر سه شنبه در نشست شورای اداری آموزش و پرورش با اشاره به فرا رسيدن روز جهاني معلولان و لزوم بزرگداشت و تكريم جايگاه معلولان اظهار كرد: موانع را بشكنيم و درها را باز كنيم شعاري است كه امسال به مناسبت 12 آذرماه روز جهاني معلولان نامگذاري شده و بهزيستي استان برنامههايي را به همين منظور در نظر گرفته است.
وي با اشاره به اينكه براي توانمند سازي معلولان به مشاركت دستگاههاي اجرايي استان نياز داريم، افزود: حدود دو تا پنج درصد جمعيت مازندران در معرض معلوليت و آسيبهاي جدي قرار دارد.
مدير آموزش و پرورش استثنايي مازندران گفت: 50 هزار معلول و حدود 100 هزار سالمند زير پوشش سازمان بهزيستي استان قرار دارند.
سياحي با اعلام اينكه مدرسه استثنايي به منظور آموزش دانش آموزان استثنايي در اين استان به فعاليت مشغول هستند، گفت: شش هزار و 600 دانش آموز در مدارس استثنايي مازندران تحصيل مي كنند.
سياحي با بيان اينكه كودكان كم توانايي ذهني ميتوانند نظير كودكان عادي به تحصيل بپردازند، تصريح كرد: اگر اين افراد در بخشي از فعاليت ذهني توانايي ندارند در بخشهاي ديگر تواناييهاي استثنايي دارند كه از عهده افراد عادي خارج است.
مدير آموزش وپرورش استثنايي مازندران افزود: در امر يادگيري و آموزش افراد معلول و سالم هيچ تفاوتي وجود ندارد و برخي معلولان حتي توانمندي بيشتري نسبت به افراد سالم دارند.
ساری - خبرگزاری مهر: مدیر آموزش و پرورش استثنایی مازندران، با اشاره به اينكه تعداد مدارس استثنایی در شهرستان هاي استان كافي نيست، افزود: مهم ترين هدف از ايجاد اين مدارس براي دانشآموزان استثنايي مطابقت و سازگاري آنها در جامعه است.
کد خبر 2188112
نظر شما