پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۳ آذر ۱۳۹۲، ۹:۴۲

اعلام میزان کم اقبالی

رایانه های شخصی بزرگترین کسادی سالانه خود را ثبت کردند

رایانه های شخصی بزرگترین کسادی سالانه خود را ثبت کردند

براساس پیش بینی های شرکت بین المللی اطلاعات یا IDC ، فروش رایانه های شخصی امسال 10.1 درصد کاهش می یابد و این کاهش در سال 2014 نیز ادامه خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر، براساس پیش بینی های جدید شرکت بین المللی اطلاعات یا IDC، بازار جهانی رایانه های شخصی بزرگترین کسادی سالانه خود را امسال ثبت کرد و امیدی به بهبودی قریب الوقوع آن نمی رود.

فروش رایانه های شخصی درسال 2013 کاهش 10.1 درصدی داشت که میزان این کاهش نسبت به آنچه پیشتر پیش بینی شده بود یعنی کاهش 9.7 درصدی بیشتر است.

انتظار می رود که سال آینده پیش از یک افزایش اندک در بلند مدت این رکود 3.8 درصد دیگر هم کاهش یابد.

علاقه به رایانه های شخصی کاهش یافته و علاقه مشتریان به سمت تبلتها و تلفنهای هوشمند تغییر کرده است. فروش تجاری و یا فروش رایانه های شخصی به بخش بازرگانی بهتر از بازار مشتریان خانگی است و کارشناسان علت اصلی آن را تعویض سیستم عاملهای XP می دانند که تاریخ پشتیبانی مایکروسافت از آن در تاریخ آوریل سال آتی به پایان می رسد از این رو شرکتها روی خرید رایانه های جدید سرمایه گذاری می کنند.

جی چوو تحلیلگر ارشد این شرکت گفت: شاید نگرانی اصلی برای آینده تقاضای خرید رایانه های شخصی فقدان دلیل لازم برای تعویض یک سیستم قدیمی است.

درحالی که تحقیقات نشان می دهد رایانه های شخصی هنوز هم دستگاه های اولیه محسوب می شوند و تعداد ساعاتی که از رایانه ها استفاده می شوند نسبت به تبلتها و تلفتهای هوشمند بیشتر است اما این میزان استفاده هرسال کاهش پیدا می کند.

کد خبر 2188206

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha