به گزارش خبرنگار مهر، محمود باقری عصر چهارشنبه در دیدار با نماینده ولیفقیه در استان افزود: وجود آثار باستانی و تاریخی نشاندهنده فرهنگ تاریخی این استان است.
وی بیان داشت: این استان در بخشهای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری از ظرفیتهای بسیاری برخوردار است که میتوان از این ظرفیتها در راستای رونق اقتصادی در منطقه استفاده کرد.
باقری با بیان اینکه صیانت و نگهداری از آثار تاریخی استان از وظایف این نهاد است، اظهار داشت: متاسفانه برخی افراد سودجو چوب حراج به میراث فرهنگی این استان زدهاند و با این کار به نسلهای آینده خیانت بزرگی کرده اند.
وی افزود: حمایت مسئولین برای مبارزه با سودجویان آثار فرهنگی و باستانی بسیار مهم است و این اقدام ناپسند که موجب از بین رفتن ارزشهای تاریخی میشود باید در جامعه منسوخ شود.
باقری قدمت صنایع دستی در استان را بیسار زیاد دانست و افزود: مردم و عشایر غیور و سلحشور این استان با دستبافهای خود زمینه زندگی در روزگاران سخت را فراهم میکردند.
مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان تاکید کرد: تهیه زیرساختهای فرهنگی و گردشگری م راقبت از آثار تاریخی از وظایف ویژه این دستگاه است که باید در مناطق مختلف استان به نحو مطلوبی انجام شود.
باقری گبه، گلیم، جاجیم و ... را از جمله دستبافهای مردم استانم عنوان کرد که در کشور از محبوبیت خاصی برخوردارند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ظرفیتهای گردشگری استان گفت: طبیعت بکر و دست نخورده این استان در مقایسه با سایر مناطق کشور میتواند در بخش گردشگری تحول شگرفی به وجود آورد.
باقری وجود چشمهها، آبشارها، گونههای گیاهی و جانوری را از شرایط استثنایی استان برای جذب گردشگر عنوان کرد و افزود: باید با نظارت مسئولان به گونه ای که به طبیعت نیز آسیب نرسد از این ظرفیتها استفاده شود.
وی تاکید کرد: زمینه شناخت ظرفیتها و توانمندیهای چشمگیر استان با افکار و رفتار مناسب همه ما در ابعاد ملی و بینالمللی فراهم خواهد شد و این ظرفیتها از حالت بالقوه به بالفعل تبدیل خواهند شد.
نظر شما