به گزارش خبرنگار مهر، امین غفارینژاد عصر چهارشنبه در نشست خبری به مناسبت روز صادرات راهاندازی پایانه جنوب در منطقه جیرفت را یکی از آرزوهای 30 ساله مردم این منطقه عنوان کرد و گفت: نخستین فاز این پایانه خرداد سال 93 به بهره برداری می رسد که برای مردم منطقه جنوب برکات و ثمرات زیادی را به همراه خواهد داشت.
غفارینژاد از سرمایه گذاری خارجی برای راه اندازی این پایانه در جنوب استان خبر داد و اظهار داشت: شرکت گلشن آرا جنوب با سرمایه 20 میلیاردی به همراه یک شرکت عمانی انجام این پروژه را بر عهده دارند.
وی همچنین به اهداف راه اندازی این پایانه در جنوب اشاره کرد و گفت: جمع آوری و خرید محصولات گلخانه ای و جالیزی، ارائه الگوهای مناسب کشت ، برگزاری دوره های آموزشی محصولات جانبی از جمله اهداف اجرای این طرح است.
این مسئول با اشاره به بالا رفتن سطح کمی و کیفی محصولات با بهره برداری از این پایانه در جنوب تصریح کرد: ارتقای کمیت و کیفیت محصولات، توسعه محصولات ارگانیک و ایجاد مراکز بسته بندی جانبی از دیگر اهداف اجرای این طرح در جنوب استان کرمان است.
سید ابراهیم علوی نائب رئیس اتاق بازرگانی استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به وجود 40 رقم محصول صادراتی در استان کرمان گفت: تنها راه برون رفت از وضعیت موجود محصولات کشاورزی جنوب استان، ایجاد پایانه است.
نظر شما