پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۴ آذر ۱۳۹۲، ۱۳:۰۱

جانبازان 70 درصد در تربت حیدریه تجلیل شدند

جانبازان 70 درصد در تربت حیدریه تجلیل شدند

تربت حیدریه - خبرگزاری مهر: جانبازان 70 درصد تربت حیدریه طی مراسمی در دانشگاه آزاد این شهرستان تجلیل شد.

به گزارش خبرنگار مهر، در این مراسم که قبل از ظهر پنجشنبه در دانشگاه آزاد تربت حیدریه برگزار شد محمدعلیزاده رئیس دانشگاه حضور این جانبازان و ایثارگران را علیرغم شرایط خاصشان مایه فخر و مباهات جامعه دانشگاهی دانست و گفت: در سایه مجاهدت ها، تلاش و کوشش این عزیزان ثبات و امنیت به کشور اهدا شده است.

امام جمعه تربت حیدریه در این مراسم گفت:  تجلیل از جانبازان در کنار مزار پنج شهید گمنام و مکان نورانی مانند مسجد عملی خداپسندانه و قابل تقدیر دانست.

حجت الاسلام مهدی شریعتی تبار با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری درباره جانبازان گفت: مقام شهدا و جانبازان که شهیدان زنده هستند بسیار والا و رفیع بوده و برگزاری این گونه مراسمات در حد توان هر مجموعه ای بسیار پسندیده است ولی جایگاه شهید و جانباز و جانفشانی آنان در راه جمهوری اسلامی بسیار والاست.

وی با اشاره به شان و منزلت حضرت ابوالفضل به عنوان موسس مکتب عزت و فضیلت افزود: جانبازی در حفظ حریم امامت و ولایت نمونه بارز تجلی کلمه توحید است.

حسین زنگنه جانباز 70 درصد جنگ تحمیلی و دارنده نشان درجه  یک شجاعت نیز ازاهتمام مسئولین دانشگاه در انجام فعالیتهای فرهنگی بالاخص برگزاری مراسم تجلیل از جانبازان قدردانی کرد.

وی با ارائه آمار جانبازان حاضر در جلسه براساس نوع جانبازی شامل روشندلان، قطع عضو دست و پا، نخاعی، شیمایی گفت: در حفظ و صیانت از این اسناد کوشا باشیم و قبل از نایل شدن به درجه رفیع شهادت در دوره حیات و زندگی آنان به شناختشان پرداخته ویاری گرشان باشیم.

زنگنه افزود: تک تک جانبازان حاضر در محفل آیت و نشانه ای از آیات خداوند هستند ومسئولین با کمک به جانبازان مانع آفت زدگی  آنان شده و کاری کنند که جانبازان در قیامت شرمنده شهدا نگردند.

در خاتمه این مراسم با اهدای هدایایی و لوح تقدیراز  جانبازان و اعضای پایگاه بسیج کارکنان و اساتید تقدیرشد.

 

کد خبر 2189334

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha